Web Analytics

Meten is weten

Eén van de grote voordelen van digitaal ten opzichte van andere media is de meetbaarheid. Van het aantal bezoekers dat je website bezoekt, tot het aantal transacties en contactaanvragen. Met webanalytics kun je deze gegevens eenvoudig inzichtelijk maken.

Wanneer webanalytics op een juiste wijze is geïmplementeerd en juist wordt geanalyseerd, brengen deze statistieken een grote hoeveelheid aan waardevolle informatie aan de oppervlakte. Op basis hiervan kun je je website beoordelen en verbeteren waar nodig. In combinatie met SEA, SEO en conversie optimalisatie komen webstatistieken pas echt tot zijn recht.

Webstatistieken zijn essentieel om belangrijke inzichten te verkrijgen. Google Analytics is hierbij het pakket met het grootste marktaandeel in Nederland, ca. 92%.

Onze werkwijze

De Digital Marketeers van PauwR zijn allen Google Analytics Individual Qualified. Dit betekent dat je campagne en webanalytics in vertrouwde en ervaren handen zijn. Wij halen het maximale rendement uit alle campagnes door te zorgen voor een juiste implementatie en de juiste conclusies te trekken uit de webanalytics data. Uiteraard gaat dat gepaard met krachtige aanbevelingen.

Premium Google Partner - Analytics