Social Media Trainingen op maat

“CONTENT IS KING, BUT DISTRIBUTION IS QUEEN”

Haal meer uit Social Media

Social Media bieden unieke kansen om gericht doelgroepen te bereiken en met hen in contact te komen. Maar er komt voor een merk of organisatie veel meer bij kijken dan enkel aanwezig te zijn. Met onze Social Media Trainingen geven we daarom inzicht in het landschap; welke kanalen zijn waarvoor geschikt? Tevens geven we handvatten om Social Media in de marketingstrategie te implementeren. Daarnaast behandelen we specifieke onderdelen zoals de juiste KPI’s om Social Media te meten, inspiratie en tips voor content en de rol van adverteren op Social Media

Onze trainingsaanpak

PauwR biedt Social Media trainingen ‘op maat’ aan voor bedrijven en organisaties die meer uit Social Media willen halen. In overleg bepalen we samen de inhoud van de training, zoals welke kanalen en onderwerpen aan bod moeten komen. Mogelijke onderwerpen zijn het Social Media landschap, Social Media Strategie, Social Media Content en Social Media Advertising. Daarnaast is het mogelijk om de training volledig in het teken van één kanaal te zetten, zoals een Facebook of LinkedIn training. Elke training duurt één dagdeel. Hierin behandelen we een stuk theorie, gekoppeld aan concrete voorbeelden vanuit jouw organisatie, maar zetten we vooral jou aan het werk. Immers:

Tell me, I’ll forget
Show me, I’ll remember
Involve me, I’ll understand

Ga aan de slag!

Een Social Media training van PauwR is niet alleen erg leerzaam, maar ook inspirerend. Ons doel is namelijk niet een Social Media training ‘verkopen’, maar wij willen bedrijven werkelijk verder helpen op het gebied van Social Media. Dit doen wij door tijdens de training jullie zelf aan het werk te zetten met Social Media, maar ook door mee te denken over de rol van Social Media binnen de organisatie.

Facebook Certified Planning Professional

blank