SEO Trainingen

“Je gaat het pas zien als je het door hebt”

Verbeter zelf je organische vindbaarheid

SEO is geen rocketscience, al wordt dat wel vaak beweerd. Het is een vak waar de regel: ‘easy to learn, hard to master’ zeker van toepassing is. Tijdens de SEO training leren we je de absolute basics (HTML, Usability, Content), maar zoomen we ook in op meer uitdagende vraagstukken (Techniek, Analyses). Vraagstukken waarbij causale verbanden zeldzaam zijn en je ‘informed choices’ dient te maken op correlatieve data. Daarbij laten we je zien welke tools je kunnen ondersteunen en hoe je doelstellingen en KPI’s bepaalt. Na de training kun je hands-on aan de slag met jouw eigen project.

Onze trainingsaanpak

PauwR biedt ‘basis’ trainingen voor gebruikers die goed van start willen gaan met SEO. Maar ook marketeers met meer ervaring helpen wij verder met onze ‘advanced’ trainingen. Voor elke training duiken we jullie eigen website in. Op die manier kunnen we met voorbeelden en opdrachten samen jouw website naar een volgend niveau tillen. Elke training duurt één dagdeel. Hierin behandelen we een stuk theorie, maar zetten we vooral jou als klant aan het werk. Immers:

Tell me, I’ll forget
Show me, I’ll remember
Involve me, I’ll understand

Ga aan de slag!

Een SEO-training van PauwR is niet alleen erg leerzaam, maar ook inspirerend. Ons doel is namelijk niet een SEO-training ‘verkopen’, maar wij willen bedrijven werkelijk verder helpen. Tijdens de training ga je daarom ook zelf aan de slag met specifieke vraagstukken. Get involved. Daar leer je het meest van.

Analytics SEO Migratie