SEO Trainingen

“Je gaat het pas zien als je het door hebt”

Verbeter zelf je organische vindbaarheid

SEO is geen rocketscience, al wordt dat vaak wel beweerd. Het is een vak waar de regel: ‘easy to learn, hard to master’ zeker van toepassing is. Tijdens de SEO training leren we je de absolute basics (HTML, Usability, Content), maar zoomen we ook in op meer uitdagende vraagstukken (Techniek, Analyses). Vraagstukken waarbij causale verbanden zeldzaam zijn en je onderbouwd keuzes moet maken. Daarbij laten we je zien welke tools je kunnen ondersteunen en hoe je voor organische zoekmachine optimalisatie doelstellingen en KPI’s bepaalt. Na de training heb je voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw eigen project!

Onze trainingsaanpak

PauwR biedt ‘basis’ trainingen voor gebruikers die goed van start willen gaan met SEO. Maar ook marketeers met meer ervaring helpen wij verder met onze ‘advanced’ trainingen. Elke training is op maat. Dit houdt in dat wij jouw website en uitdagingen vooraf analyseren. Op die manier kunnen we met voorbeelden en opdrachten samen jouw website naar een hoger niveau tillen. Elke training duurt één dagdeel. Hierin behandelen we een stuk theorie, maar zetten we jou ook aan het werk. Immers:

Tell me, I’ll forget
Show me, I’ll remember
Involve me, I’ll understand

Ga aan de slag!

Een SEO-training van PauwR is niet alleen erg leerzaam, maar ook inspirerend. Ons doel is namelijk niet een SEO-training geven en enkel informatie ‘zenden’. Wij willen bedrijven werkelijk verder helpen. Tijdens de training ga je daarom ook zelf aan de slag met specifieke vraagstukken. Get involved. Daar leer je het meest van.

Analytics SEO Migratie