Google Ads / AdWords Trainingen

“Je gaat het pas zien als je het door hebt”

Laat geen kansen liggen met Google Ads / AdWords

AdWords of Google Ads zoals dat tegenwoordig heet, is door Google zeer gebruiksvriendelijk gemaakt. Met zowel kleine als grote budgetten kun je binnen korte tijd vindbaar zijn in Google op de zoekwoorden die voor jouw organisatie interessant zijn. Echter heerst bij veel organisaties (terecht) het gevoel dat ze hiermee een groot deel van de mogelijkheden onbenut laten. Onze Google Ads trainingen zijn erop gericht om je de handvatten te geven de volledige potentie van Google Ads te benutten.

Onze trainingsaanpak

PauwR biedt ‘basis’ trainingen voor gebruikers die goed van start willen gaan met Google Ads / AdWords. Maar ook marketeers met meer ervaring of zelfs certificering in Google Ads helpen wij verder met onze ‘advanced’ training. Voor elke training duiken we jullie eigen Google Ads account in. Op die manier kunnen we met voorbeelden en opdrachten samen jouw account naar een volgend niveau tillen. Elke training duurt één dagdeel. Hierin behandelen we een stuk theorie, maar zetten we vooral jou als klant aan het werk. Immers:

Tell me, I’ll forget
Show me, I’ll remember
Involve me, I’ll understand

Ga aan de slag!

Aan het eind van de training ga je naar huis met een lijst aan to-do’s en inspiratie hoe AdWords een onderdeel van jouw bedrijfsvoering moet zijn. Doordat we je zelf aan het werk hebben gezet weet je aan welke knoppen je moet gaan draaien en met welke tests je morgen de dag gaat beginnen.