Google Analytics Training op maat

Doe meer met analytics

Eén van de grote voordelen van internet is dat veel meetbaar is. Elk bezoek aan je website wordt geregistreerd, volledige conversiepaden zijn inzichtelijk en je kunt in één oogopslag zien welk kanaal het meeste opbrengt. Voor veel bedrijven is het bekend dat deze informatie inzichtelijk is, maar ontbreekt het aan kennis om deze informatie om te zetten in acties. Met onze Analytics-trainingen brengen we kennis over en geven we handvatten aan organisaties om hiermee aan de slag te gaan.

Onze trainingsaanpak

PauwR geeft ‘beginner’ en ‘advanced’ Analytics-trainingen, elk van één dagdeel. Deze trainingen bestaan uit een uitgebreide basis met daarnaast een groot gedeelte dat wordt opgebouwd aan de hand van specifieke wensen van de klant. De training bestaat niet enkel uit een presentatie, je gaat ook daadwerkelijk met z’n allen aan de slag. Immers:

Tell me, I’ll forget
Show me, I’ll remember
Involve me, I’ll understand

Ga aan de slag!

Een Analytics-training van PauwR is niet alleen erg leerzaam, maar ook inspirerend. Ons doel is namelijk niet een Analytics-training ‘verkopen’, maar wij willen bedrijven werkelijk verder helpen op het gebied van webanalytics. Dit doen wij door tijdens de training mensen zelf aan het werk te zetten met Analytics, maar ook door mee te denken over de rol van webanalytics binnen de organisatie.