Adverteren via social media

Adverteren via social media

Social media voegen een extra laag toe aan elke online marketing campagne. Dit is namelijk de sociale laag. Samen met de unieke targetingopties en het ‘pay-for-performance’ model zijn dit de belangrijkste redenen waarom steeds meer bedrijven en merken een substantieel deel van hun advertentiebudgetten alloceren voor social media advertising.

Een prijsvraag op Facebook is leuk, maar voldoende deelnemers zijn belangrijk. Een bedrijfspagina of ‘group’ op LinkedIn is pas echt interessant als je doelgroep deze ook weet te vinden. En voor meer volgers op Twitter kun je op een gegeven moment niet meer alleen putten uit je ‘owned’ media. Adverteren vormt vaak de katalysator van een goede social media campagne.

Toonaangevend

PauwR is één van de meest ervaren bureaus op het gebied van social media advertising. Door onze directe contacten met de netwerken, geavanceerde tools en up-to-date kennis van de nieuwste mogelijkheden, zijn we altijd in staat het maximale rendement uit elke campagne te halen. Niet voor niets vertrouwen tientallen bedrijven en merken op onze kwaliteit en snelheid. Bovendien zijn we de ‘preferred supplier’ van een groot aantal partners in de reclame- en (social-) mediabranche.