Het Social Media Advertising onderzoek wordt jaarlijks gehouden onder de Top 500 adverteerders van Nederland en geeft een goed beeld van hoe deze grote adverteerders omgaan met het adverteren via sociale netwerken. Het onderzoek is voorgaande jaren gepubliceerd in o.a. Adformatie en op Marketingfacts. In 2012 vond het onderzoek voor het eerst plaats (resultaten) en in 2013 hebben we dit herhaald (resultaten).

Bekijk de uitkomsten van het onderzoek van 2014 op SlideShare:


Vragen over het onderzoek

Heeft u vragen over social media advertising? PauwR is één van de meest ervaren bureaus op dit gebied en wij helpen u graag. We beheren uw campagne van setup tot uitvoering en evaluatie. En dat allemaal voor één all-inclusive tarief. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, snelheid en transparantie. Neem gerust contact op met directeur Pieter Voogt of één van onze andere specialisten.

Blijf op de hoogte

De online marketeers van PauwR delen dagelijks hun kennis via diverse kanalen. Blijf op de hoogte via onze PauwR Blog, Facebook pagina, Google+ of de PauwR Twitter! Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.