Mond-tot-mond reclame op internet

“Mijn bedrijf moet het al jaren hebben van mond-tot-mond reclame”. We horen het vaak genoeg. En mond-tot-mond is inderdaad één van de beste vormen van reclame. Op internet vertaalt mond-tot-mond zich in links. Een link is tenslotte niets meer en niets minder dan een aanbeveling om iemands website te bezoeken. Daarom is linkbuilding zo belangrijk voor het opbouwen van autoriteit op het internet. Hoe meer mensen je aanbevelen, hoe beter!

Het zorgen voor meer links naar een website heet ‘linkbuilding’. Het bouwen aan je netwerk. Dat doet u door relevante websites van collega’s, leveranciers, afnemers, klanten, startpagina’s etc. te vragen een link naar je website te plaatsen vanaf hun eigen pagina. Daarvoor moet je website natuurlijk wel de moeite van het aanbevelen waard zijn. Dat is dus iets waar je in eerste instantie voor moet zorgen!

Zoals gezegd vergroot linkbuilden je autoriteit en daarmee ook de kans om hoger te scoren in de resultaten van de zoekmachines. Het draagt dus in grote mate bij aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je website. Daarnaast zorgt het voor meer ‘verkeer’ (bezoekers) op je website, omdat men via de links op andere pagina’s naar je webiste kan doorklikken.

Onze werkwijze

Linkbuilding is een arbeidsintensief werk, net als het ‘offline’ opbouwen van een netwerk dat is. Het kost veel tijd om kwalitatief goede links te verkrijgen. Dat kan bijvoorbeeld door het opzetten van een prijsvraag, publiceren van een onderzoek of het schrijven van unieke en waardevolle content. PauwR kan u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Contact

Kennismaken met onze krachtige werkwijze? Bel direct met 013-5821592 of neem contact op met één van onze specialisten.

 

Samenwerken met PauwR

  • Specialistische vakkennis en vaardigheden
  • Rapportages met directe actiepunten
  • Projectplan voor optimaal resultaat
  • Pro-actieve adviserende rol

Overige Search diensten