Digital / Search Marketing Training

Kennisdeling via online marketing trainingen

Het opzetten en beheren van digital marketing campagnes vereist veel kennis en ervaring om het optimale rendement uit de campagnes te halen. Het zelfstandig inzetten van online marketing campagnes kan leiden tot te dure kliks, afgekeurde advertenties, onvoldoende resultaat, gebrek aan goede metingen en het trekken van verkeerde conclusies.

Je redactie of webmaster zorgt voor de content op de website. Maar hoe wordt deze gevonden door uw potentiële klanten? Een SEO training (zoekmachine optimalisatie) zorgt ervoor dat je medewerkers zich bewust zijn van de vindbaarheid van hun artikelen of pagina’s. Als je meer wilt doen met de schat aan data die je website oplevert, dan is een Webanalytics training iets voor jou. Op het gebied van social media gaan de ontwikkelingen zo snel, dat je jezelf of je medewerkers ook daarvoor via een training weer helemaal op de hoogte kunt laten brengen. Liever een meer strategische training, bijvoorbeeld over de customer journey? Dat kan ook! Net als een training over Google Tag Manager.

Trainingen kunnen we zowel in-house als via open inschrijving verzorgen. Benieuwd wat voor jouw bedrijf het beste werkt? Kom erachter samen met één van onze gespecialiseerde trainers!