PauwR, aanbevolen door topklanten

Fietsvakantiewinkel-logo

“Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid samen met PauwR, de snelle en directe lijnen, het prettige contact en de resultaatgerichte instelling maken onze samenwerking al jarenlang tot een succes!” 

blank

“Waarom we zo super tevreden zijn over PauwR is de manier van werken en dan specifiek het werken met Basecamp. Omdat we nu perfect op de hoogte zijn wat PauwR elke maand precies voor ons doet. De maandelijkse IMPACT Meetings zorgen daarnaast voor duidelijkheid en transparantie. En het feit dat PauwR alle disciplines in huis heeft is een groot voordeel.”

CocaCola European Partners

Ruim een jaar na lancering van Fuze Tea in Nederland kijk ik vol trots terug op de succesvolle digitale campagne die we samen met PauwR hebben uitgevoerd. Deze hyperlocal Facebook campagne heeft een belangrijke bijdrage geleverd. Met name het genereren van awareness rondom onze outlets heeft geholpen om de omzet van Fuze Tea in korte tijd een stevige impuls te geven.”

emte1

“We hebben samen met PauwR een mooie campagne op kunnen zetten en zeer goede resultaten kunnen behalen. Het was onze eerste grote online campagne en dit heeft ons doen besluiten om ons online marketing budget te verhogen komend jaar en al onze campagnes 360 graden in te steken.”

kwf

“Na KWF Kankerbestrijding werkt ook Fight cancer (als onderdeel van KWF) nu met PauwR. We zijn heel tevreden en hebben voor een aantal campagnes mooie resultaten geboekt. PauwR denkt mee, werkt snel en is altijd op zoek naar betere oplossingen. Zo verbeteren we onze online marketing voortdurend.” 

nationale-opera-ballet-referentie

“Sinds 2012 werken PauwR en Nationale Opera & Ballet met veel succes samen. PauwR denkt actief mee, ontwikkelt plannen op maat en levert meetbare resultaten.” 

trendhopper

“Vanaf onze eerste stapjes in E-commerce werken we samen met PauwR. En daar hebben we nog geen dag spijt van gehad. Professionele organisatie die onze AdWords, retargeting en optimalisatie campagnes volledig uit handen neemt. Levert resultaat en denkt mee met ons richting de toekomst!” 

PauwR deelt veel kennis met haar partners, zoals op een ‘Online Video Event’ met en bij Google HQ in Amsterdam. Deze kennis heb ik o.a. toegepast op een Youtube campagne met fantastische resultaten tot gevolg. Met dank aan PauwR.

verzekeruzelf

“Met PauwR als partner zorgen we dat we er zijn op de relevante momenten. Geen massa media met reclame spotjes waar bijna niemand op zit te wachten maar doelgerichte en effectieve inzet van de juiste middelen. Wij zijn ervan overtuigd dat we de jaarlijkse groei van minimaal 25% keer op keer gaan realiseren met ondersteuning van PauwR als online marketing dienstverlener.” 

gynzy-logo

“PauwR heeft ons verrast met fantastische resultaten in een internationale campagne. Na een eerdere succesvolle campagne hadden we een nieuwe campagne bij PauwR neergelegd, met flink aangescherpte doelstellingen. Deze doelstelling werden al veel sneller dan verwacht behaald en zijn we zelfs te boven gegaan. Dit succes hebben behaald door de continue kritische blik op de zaken en het continu optimaliseren van de advertenties.”

arendonk

“Als ‘nieuwkomer’ in een verzadigde online schoenenmarkt was een partner die out-of-the-box kan denken meer dan welkom. PauwR draagt continue verbeteringen en nieuwe strategieën aan, waardoor we een flinke inhaalslag hebben kunnen maken en zelfs voorlopen m.b.t. online marketing innovaties.” 

Fietsvakantiewinkel-logo

“De Fietsvakantiewinkel heeft zeer goede ervaringen met PauwR. Uiteraard met de geboekte resultaten, die overigens zeer transparant en helder getoond worden. Maar zeker ook in bereikbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken. Zeer prettig en vertrouwenwekkend.” 

voetbalshop

“Sinds de start van onze samenwerking met PauwR houden we meer tijd over en blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online advertising en social media. De inhoudelijke kennis in combinatie met pro-actieve communicatie van PauwR vormen de basis van onze fijne samenwerking!”

barberstore

“De vakkundigheid, creativiteit en vernieuwingsgerichtheid maken PauwR tot onze ideale partner op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie. De dynamiek van het internet wordt perfect vertaald door het bedrijf en niet geheel onbelangrijk, PauwR levert aantoonbaar resultaat!”

verkleedklerenonline-logo

“Om een volgende stap te maken met onze webshops hadden wij een betrouwbare partner nodig. PauwR is voor ons de partner waar we mee verder kunnen bouwen. Snel schakelen, meedenken en een erg prettig contact omschrijven voor ons deze samenwerking.” 

Maaltijdservice-logo

“Dankzij PauwR heeft Maaltijdservice.nl reeds meerdere mooie online campagne gevoerd. Dankzij hun meedenken, inbreng en expertise bereikt Maaltijdservice.nl online steeds beter haar doelgroepen. En werken we samen continu aan een optimalisatie van onze online activiteiten. Waarbij resultaat voor op staat ipv massa media. PauwR in onze overtuiging de juiste partner voor de job.” 

disma

“Webmarketing is niet iets dat je ‘er zomaar even bijdoet’. Indien op de juiste wijze ingezet is het een van de krachtigste huidige marketinginstrumenten. PauwR is hierin onze specialistische partner en wij zijn uitermate tevreden over hun kundigheid, betrokkenheid en de resultaten die dit uiteindelijk oplevert voor ons bedrijf.”

dresses-only

“Voor een webwinkel is het hard werken om een plek te veroveren op het internet. PauwR heeft ons daar absoluut mee geholpen. Door veel experimenteren, nieuwe dingen bedenken en overleggen is onze naamsbekendheid sterk gegroeid. De Adwords-campagnes leiden tot meer conversies. En via Analytics weten we precies wat mensen op onze site komen doen en waarin ze geïnteresseerd zijn.” 

stas

“Snelle communicatie, pro actief meedenken, resultaat- en servicegericht. Dat is onze ervaring met PauwR. Ons bedrijf is wereldwijd actief en de ondersteuning van PauwR bij het opzetten van internationale adwords campagnes is van grote waarde geweest. De inspanningen van PauwR hebben onze naamsbekendheid en de omzet vergroot in belangrijke exportlanden.”

Logo BEX communicatie

“Als communicatiebureau kiezen we zorgvuldig onze mediapartners. Voor online media en advertising is dat absoluut PauwR. Kennis van zaken, professioneel en altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de snelle wereld van marketing en communicatie. Dat maakt PauwR tot een partij waar we graag voor opdrachtgevers campagnes mee uitvoeren. Van Adwords tot retargeting, van YouTube tot Facebook advertising het hele scala van online advertising is bij PauwR in goede handen. En als een campagne zoals recent de jongerencampagne voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid dan ook nog prijswinnend is, dan bevestigt dit de keuze voor PauwR als partner.”