Interactieve GUM Scratchbanner

Je voelt het. Met deze scratchbanner van GUM® & PauwR

De producten van GUM helpen jou aan het verkrijgen van een betere (mond) gezondheid. Om tot de doelgroep door te dringen hebben wij deze interactieve scratchbanner ontworpen die techniek, design en marketingpsychologie met elkaar combineert. Het idee? We bezorgen de doelgroep schrik met een beeld van tanden met tandplak. Dit is tevens de uitnodiging om deze tanden schoon te maken met de interactieve Soft-picks® Comfort flex® tandenstoker van GUM. Hiermee voel je de meerwaarde van dit product!

blank

Test ‘m hier zelf!

Concept

We kozen voor de scratchbanner, een manier van adverteren waarin de gebruiker een laag van de banner open krast. Deze techniek combineerden we op een prachtige manier om tot onze doelgroep door te dringen. Resultaat: een mond met tandplak die de gebruiker schoon kan maken met de GUM® tandenstokers.

Scratchbanner

Om actie uit te lokken zie je een mond met tandplak en vuil tussen de tanden. Psychologisch ijzersterk omdat je hierdoor geprikkeld wordt om de mond te zuiveren en de meerwaarde voelt van een stralend gebit.

Daarnaast verandert de muis in de GUM® Soft-Picks® Comfort Flex tandenstoker om de relatie tussen het product en het resultaat te benadrukken.

Het medium ondersteunt hier perfect het concept en onze designers hebben er voor gezorgd dat deze banner past in de huisstijl van GUM.

Impact

Interactieve Display ads hebben een aantal voordelen ten opzichte van statische. Waar je bij een statische Display advertenties uitgaan van enkel zichtbaarheid en CTR, levert deze GUM scratchbanner ook interactie op met de gebruiker. Meer aandacht dus voor jouw merkverhaal.

Deze creatie is bij Weborama genomineerd voor campagne van de maand in de categorie Interactief.

Bekijk ook onze andere creaties:

CocaCola European Partners
14.000.000 x vertoond
1.400.000 unieke mensen bereikt
32.170 x Fuze Tea verkocht

Fuze Tea – Een hyperlokale campagne rondom 13.000 verkooppunten!

Coca-Cola European Partners Nederland wendde zich tot PauwR voor de lancering van Fuze Tea in Nederland. De vraag was hoe we meer dan 13.000 outlets konden ondersteunen met hun lokale marketing. De outlets moesten centraal staan en de advertenties lokaal relevant zijn. Een hyperlokale, dynamische en schaalbare campagne was het resultaat. Dankzij onze unieke aanpak en succesvolle uitvoering leverde het de campagne zelfs een plaats op in Facebooks wereldwijde success stories!

blank
blank
PauwR - Case - Genomineerd
1.455.061 Vertoningen via Snapchat
31.192 mensen gebruikten de Snapchat filter
51,8% Share-rate

Snapchat: “Dit is uitzonderlijk hoog!”

Activeer je partnership op een creative manier met Snapchat-filters

Voor Kärcher hebben wij een krachtige Snapchat-filter ingezet op het populaire festival “De Zwarte Cross”. De filter is enorm vaak gebruikt, waardoor de filter maar liefst 1.455.061 keer is vertoond. Dat is meer dan zes keer het aantal bezoekers van de Zwarte Cross! Meer weten over hoe dit een succes werd? Lees verder!

Genomineerd voor ‘Dutch Search Awards’ 

Melitta
PauwR - Case - Genomineerd
+ 1.937% Meer verkopen
+ 20% Viewrate
+ 1.994 Leads

Melitta: Het geheim van een ‘futureproof’ marketingstrategie

Deze case is een blauwdruk voor de toekomst van marketing: Permission Based Marketing. Consumenten krijgen niet ongevraagd reclame te zien, maar kiezen er zelf voor of zij de boodschap interessant genoeg vinden om deze te bekijken.

Genomineerd voor ‘De Bonk’, ‘Dutch Search Awards’ én ‘Digital Interactive Awards’

Een creatieve aanpak en goede uitvoering van het See-Think-Do-Care model. Mooi voorbeeld van hoe je psychologische theorieën kan gebruiken om je boodschappen aan te passen. (Juryrapport Dutch Search Awards)