Introductievideo Holla Utrecht

Succesvolle introductievideo voor Holla Advocaten.

Holla Advocaten is een landelijke speler met meer dan 100 medewerkers die zich specialiseren in verschillende rechtsgebieden. Samen met Janina Maduro en haar team versterkt Holla haar positie met de opening van een kantoor in het bruisende Utrecht. Om aan te kondigen dat Holla nu ook de Utrechtse ondernemers op juridisch vlak ontzorgt, ontwikkelden we een creatief concept en een introductiecampagne met krachtige video’s waarin Janina Madura zichzelf voorstelt en vertelt waarom zij voor Holla kiest.

Strategie

Om de lokale naamsbekendheid van Holla Advocaten in Utrecht te verhogen en de doelgroep nieuwsgierig te maken, focust de campagne zich op daar waar de zakelijke doelgroep actief is: LinkedIn. Vanuit de psychologische invalshoek ‘Laat een ander zich uitspreken over je kwaliteiten’ (Robert Cialdini), hebben we gekozen voor een persoonlijk interview om impact te maken binnen de doelgroep.

blank

Verhaal en concept

Om een krachtige eerste indruk te geven middels het video interview, zijn we eerst in gesprek gegaan met Janina en Holla Advocaten. Tijdens dit gesprek hebben we de beoogde doelen, definitieve boodschap en vorm van de video vastgelegd. In de video laten we zien waarom Janina voor Holla Advocaten gekozen heeft en op welke manier zij de ondernemers in Utrecht gaat helpen.

Dit resulteerde in een passend script en imponerende videolocaties. Aangezien het nieuwe kantoor zich pal naast het centraal station van Utrecht bevindt, is dit natuurlijk de perfecte en herkenbare locatie.

Opnamen

Ter voorbereiding van de opnames stelden we de juiste vragen op en regelden we de locaties. Daarnaast vroegen we een speciale vergunning voor Utrecht Centraal en bespraken we specifieke opnametijden met de NS.

Tijdens de opnames hebben we op verschillende plekken rond het station het interview opgenomen. Hierbij hebben we ruimte voor de eigen woorden van Janina overgelaten en niet strak aan het script vastgehouden. Op deze manier willen we het persoonlijke verhaal waarborgen.

Holla advocaten aan het woord

“Na een succesvolle, leuke dag filmen en een aantal dagen monteren gingen onze social advertising specialisten aan de slag. Zij maakten een campagne op die ertoe leidde dat Holla haar naamsbekendheid in de regio Utrecht met 70% verhoogde.

De video is in beeld geweest bij meer dan 75.000 directeuren, ondernemers en legal counsels in de regio Utrecht.

blankAl jarenlang werkt Holla Advocaten samen met PauwR op online gebied. PauwR creative lab heeft recentelijk voor ons ook de creatie van een campagne verzorgd. Voor deze campagne werd ons merkverhaal naar een juiste boodschap + juiste middel vertaald.

Daarnaast hebben ze, zoals gebruikelijk, de inzet van de online campagne voor ons verzorgd.

Dit was de 1e keer dat wij zowel de creatie als de digitale vertaling bij PauwR hebben neergelegd. En dit is ons meer dan goed bevallen (mede door de goede resultaten en de zeer fijne samenwerking)!”

Liesbeth van Zeeland – Holla advocaten

Bekijk ook onze andere creaties:

CocaCola European Partners
14.000.000 x vertoond
1.400.000 unieke mensen bereikt
32.170 x Fuze Tea verkocht

Fuze Tea – Een hyperlokale campagne rondom 13.000 verkooppunten!

Coca-Cola European Partners Nederland wendde zich tot PauwR voor de lancering van Fuze Tea in Nederland. De vraag was hoe we meer dan 13.000 outlets konden ondersteunen met hun lokale marketing. De outlets moesten centraal staan en de advertenties lokaal relevant zijn. Een hyperlokale, dynamische en schaalbare campagne was het resultaat. Dankzij onze unieke aanpak en succesvolle uitvoering leverde het de campagne zelfs een plaats op in Facebooks wereldwijde success stories!

blank
blank
PauwR - Case - Genomineerd
1.455.061 Vertoningen via Snapchat
31.192 mensen gebruikten de Snapchat filter
51,8% Share-rate

Snapchat: “Dit is uitzonderlijk hoog!”

Activeer je partnership op een creative manier met Snapchat-filters

Voor Kärcher hebben wij een krachtige Snapchat-filter ingezet op het populaire festival “De Zwarte Cross”. De filter is enorm vaak gebruikt, waardoor de filter maar liefst 1.455.061 keer is vertoond. Dat is meer dan zes keer het aantal bezoekers van de Zwarte Cross! Meer weten over hoe dit een succes werd? Lees verder!

Genomineerd voor ‘Dutch Search Awards’ 

Melitta
PauwR - Case - Genomineerd
+ 1.937% Meer verkopen
+ 20% Viewrate
+ 1.994 Leads

Melitta: Het geheim van een ‘futureproof’ marketingstrategie

Deze case is een blauwdruk voor de toekomst van marketing: Permission Based Marketing. Consumenten krijgen niet ongevraagd reclame te zien, maar kiezen er zelf voor of zij de boodschap interessant genoeg vinden om deze te bekijken.

Genomineerd voor ‘De Bonk’, ‘Dutch Search Awards’ én ‘Digital Interactive Awards’

Een creatieve aanpak en goede uitvoering van het See-Think-Do-Care model. Mooi voorbeeld van hoe je psychologische theorieën kan gebruiken om je boodschappen aan te passen. (Juryrapport Dutch Search Awards)