PRIJZEN EN NOMINATIES

PauwR Emerce 2018
PauwR Great Place To Work

Holla_Advocaten

EMERCE 100 – #1 (2018)

PauwR heeft een gedeelde 1ste positie behaald in de Emerce 100 in de categorie beste Digital Marketingbureaus!

Great Place to Work® – #3 in 2018

Wij mogen ons voortaan Great Place To Work noemen! PauwR eindigde dinsdag 27 maart bij de feestelijke bekendmaking in Amsterdam in de categorie Small (20-49 werknemers) als hoogste nieuwkomer op de derde plaats. De lijst van beste werkgevers is samengesteld op basis van uitgebreid onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Lees meer

B2B Marketing Award

Onze klant Holla Advocaten heeft met #dekoplopers de B2B Marketing Award 2018 gewonnen. PauwR en creatief bureau voor interactieve merkcommunicatie Today is Canday droegen bij aan de campagne door onder meer concept en creatie, online activatie en media-optimalisatie.

Dutch Search Awards 2017
Emerce 100 PauwR 2017

DUTCH SEARCH AWARDS 2017

PauwR is maar liefst 4 keer genomineerd voor de Dutch Search Awards 2017 in de categorieën: Beste video campagne, beste social in search campagne, beste branding campagne en beste social advertising campagne.

DUTCH INTERACTIVE AWARDS 2017

De ‘Melitta case‘ is door een vakjury genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2017 in de categorie ‘Campaign’. De Dutch Interactive Awards zijn de prijzen voor het allerbeste interactieve werk.

EMERCE 100 – #2 (2017)

PauwR heeft een gedeelde 2e positie behaald in de Emerce 100 in de categorie beste Digital Marketingbureaus.

Dutch Search Award PauwR Verzekeruzelf.nl
Emerce-award
Case Nationale Opera en Ballet

DUTCH SEARCH AWARD 2016

De ‘Motorverzekering case‘ is door een vakjury beloond met een Dutch Search Award 2016 in de categorie ‘Beste gebruik van social in search campagnes’. Daarnaast behoorde PauwR tot de 3 genomineerden voor de award ‘Beste Agency (medium)’ van Nederland’.

Top 3 Digital Marketing Bureau Emerce100 – 2016

PauwR bezet dit jaar de 3e plek in de Emerce 100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce waarin zij publiceren hoe beslissers in online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

WINNAAR + PUBLIEKSPRIJS ‘DE BONK’

De campagne ‘Weet je wat jij waard bent?‘ is bekroond met twee ‘Bonken’. Zowel de jury- als de publieksprijs waren voor deze campagne voor het Ministerie van SZW, waaraan wij in opdracht van Bex*communicatie hebben gewerkt op online advertising en -media.

NOMINATIE ‘FACEBOOK STUDIO AWARD

Een nominatie voor een Facebook Studio Award voor onze campagne ‘Garuda Ziet ze Vliegen‘ voor Garuda Indonesia. Bovendien was de Facebook pagina van Garuda Indonesia in die periode de pagina met de hoogste IPM van alle grote Nederlandse Facebook pagina’s volgens Marketingfacts.

CROSS MEDIA AWARDS – NATIONALE OPERA & BALLET

De case “92% tickets verkocht voor nieuw festival” van Nationale Opera & Ballet werd genomineerd voor de Cross Media Awards 2016. Bekijk de Case!

EUROPEAN EXCELLENCE AWARDS

In opdracht van Bex* Communicatie hebben we tweemaal de online media mogen verzorgen voor de campagne ‘Weet je wat jij waard bent‘ (2013 en 2014). Naast het winnen van ‘de Bonk’ waren beide campagnes genomineerd voor de prestigieuze internationale ‘European Excellence Awards’. Bij de uitreikingen in München en Parijs grepen we helaas net naast de prijzen.

DUTCH INTERACTIVE AWARDS 2015

Het succesvolle loyaliteitsprogramma ‘Fijnproevers’ van EMTÉ Supermarkten is genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2015.