De QR-Code op visitekaartjes

De PauwR-visitekaartjes zijn voorzien van een zogenaamde QR-code. Met behulp van deze code kunt u uw PauwR contact op een eenvoudige, snelle manier toevoegen aan uw contactenlijst in uw mobiele telefoon. Uw telefoon leest door middel van de camera de QR-code en geeft de bijbehorende contactgegevens weer. Deze kunt u vervolgens toevoegen aan uw contactenlijst.

 

Wat is een QR-code?

QR Codes zijn 2 dimensionale barcodes die ingescand kunnen worden met de fotocamera van bijna iedere moderne mobiele telefoon. Inmiddels vind je QR Codes overal terug als de koppeling tussen digitale informatie op het internet en de fysieke wereld.

Hoe scan ik de QR-codes?

blankOm QR-codes te kunnen scannen moet uw mobiele telefoon zijn voorzien van een camera en QR-software. QR-software is GRATIS te downloaden via I-nigma.com of Quickmark.com. Ook zijn apps hiervoor te downloaden uit de App Store (voor iPhone), Android Market (voor Adroid toestellen) en Ovi Store (voor Nokia).

Controleer hier of uw mobiele telefoon geschikt is voor QR-Software.

Waarom kiest PauwR voor QR-codes?

Om eerlijk te zijn: Om op te vallen! En gewoon, omdat het kan. We proberen nieuwe technieken graag zelf uit en passen ze toe. En we hopen natuurlijk dat u met ons visitekaartje demonstreert wat voor leuks u nu weer heeft ontdekt. En het is erg handig om de gegevens van uw contactpersoon direct in uw telefoon te zetten, want u mag ons altijd bellen of mailen met een vraag of opmerking. Dat kan overigens ook gewoon via het contactformulier op deze site.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.