Chantal van Zuijlen

Performance Specialist & Team Lead Talent Team

Chantal van Zuijlen

Ervaring en werkzaamheden

Binnen PauwR ben ik actief als Performance Specialist in Chapter Performance. Als teamspeler werk ik samen met mijn collega’s voor de klanten van PauwR die zich richten op de “do-fase” van de customer journey. Ik houd mij voornamelijk bezig met Search Engine Advertising en ik probeer hiermee zoveel mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast zet ik ook Social advertising in en denk ik graag mee met klanten om de juiste online marketingstrategie te bepalen. Ook feedmarketing middels Channable maakt me enthousiast, om zo de kwaliteit en mogelijkheden met de feed naar een hoger niveau te tillen.

Mijn kracht ligt in mijn oog voor detail; ik kijk graag met een kritische blik naar campagnes, om deze vervolgens te optimaliseren en naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast heb ik de eer om Team Lead te zijn van het Talent Team binnen PauwR. Dit is het team waarin alle stagiaires & trainees zitten, zoals de naam al zegt zijn dit dé talenten van PauwR. Als Team Lead ondersteun ik hen bij hun opleiding en ontwikkeling, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Zo creëren we binnen PauwR een optimale omgeving om te leren en door te groeien.

Certificeringen:

  • Web Analytics (Google Analytics Individual Qualification)
  • Search Engine Advertising (Google Qualified Individual)
  • Google Shopping (Google Qualified Individual)
  • Bing Ads Accredited Professional

Specialisaties:

Search Advertising (Bing Ads & Google Ads)
Web Analytics
E-commerce
Search Engine Optimization