Seminar Online Marketing

PauwR organiseert regelmatig online marketing seminars. Tijdens deze seminars lichten onze specialisten uitgebreid toe wat de mogelijkheden zijn van o.a. zoekmachine marketing (Google AdWords), zoekmachineoptimalisatie, webanalytics en social media marketing. Check onze agenda voor toekomstige seminars.

Inhoud

Tijdens het seminar behandelen we een aantal onderwerpen, waaronder:

Zoekmachineoptimalisatie
Hoe kun je de positie van je website in de organische zoekresultaten van Google verbeteren? Met welke factoren moet je rekening houden? Hoe verbeter je de technische structuur van je website en hoe kun je extern aan de slag om een betere positie te verkrijgen? Dit komt allemaal aan bod in de seminar zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine adverteren
Van het formuleren van doelstellingen tot het selecteren van geschikte zoekwoorden en het schrijven van effectieve advertentieteksten; Na het bijwonen van het seminar ben je in staat om zelf een gerichte Google AdWords op te zetten en te beheren of ben je een betere gesprekspartner voor je internetmarketing bureau.

Social media marketing
Hoe kun je Facebook Adverteren inzetten om je doelgroep te bereiken of wat zijn de mogelijkheden van adverteren op LinkedIn? Het komt allemaal aan bod tijdens dit seminar.

Web analytics
Uiteraard wil je graag weten wat je online inspanningen en investeringen uiteindelijk opleveren. Het gebruik van web analytics kan deze inzichten geven. In dit deel van het seminar wordt de implementatie van Google Analytics besproken, de belangrijkste functies uitgelegd en de meer geavanceerde opties kort geïntroduceerd.

Contact

Interesse in een seminar? Bel direct met 013-5821592 of neem contact op met één van onze specialisten.