Premium gecertificeerd door Google

PauwR is door Google gecertificeerd als “Premium Google Partner”. Dat wil zeggen dat we als bedrijf voldoen aan de eisen die Google aan deze status verbindt, zoals het in dienst hebben van meerdere gecertificeerde Google specialisten en het beheren van een bepaald budget. Voorheen was de Google Partner certificering bekend onder de naam Google Ads (AdWords) Qualified Company en later Google Certified Partner.

Sinds de komst van het Google Partner programma stelt Google ook bepaalde kwaliteitseisen aan de campagnes op basis van een ‘prestatie-index’. Google heeft daarmee een index samengesteld om AdWords accounts die door een bureau worden beheerd, te beoordelen op kwaliteit. Een bureau mag zich pas Google Partner noemen op het moment dat aan de kwaliteitseisen van de prestatie index is voldaan:

 

PR_Prestatie_Index_19-8-2014

Onze werkwijze

Onze medewerkers doen jaarlijks examen bij Google om deze kwalificatie te mogen voeren. PauwR heeft momenteel maar liefst negen individuele Google Partners in dienst en behoort daarmee tot de middelgrote online marketing bureaus van Nederland. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van je campagne altijd waarborgen.

Als bedrijf kies je voor je zoekmachinemarketing voor een partner die continuïteit kan bieden bij het beheren van je campagne. Bij een Google Partner ben je verzekerd van deskundig advies van meerdere professionals. Bovendien hebben zij ruime kennis en ervaring opgedaan bij het beheren van Google Ads (AdWords) campagnes. Deze expertise zetten zij volledig in om het rendement te maximaliseren.

PauwR Google Partner

Wanneer je kiest voor een Google Partner, kies je voor zekerheid, deskundigheid en continuïteit.

Google Partner:

  • Search ads
  • Video ads
  • Display ads
  • Shopping ads
  • Mobile ads
  • Analytics

Contact

Kennismaken met onze krachtige werkwijze? Bel direct met 013-5821592 of neem contact op met één van onze specialisten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.