Gecertificeerd op individueel niveau

Wanneer je je zoekmachinemarketing campagne uitbesteedt, dan wil je er zeker van zijn dat je campagne in goede handen is. Bij PauwR is dat het geval, omdat je Google Ads (AdWords) campagne te allen tijde wordt beheerd door een Google Ads (AdWords) Qualified Individual.

Premium Google Partner - Search

Onze werkwijze

Onze medewerkers doen jaarlijks examen bij Google om deze kwalificatie te mogen voeren. PauwR heeft momenteel maar liefst negen Google Ads (AdWords) Qualified Individuals in dienst en behoort daarmee tot de middelgrote online marketing bureaus van Nederland. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van je campagne altijd waarborgen.

Als bedrijf kies je voor je zoekmachinemarketing voor een partner die continuïteit kan bieden bij het beheren van je campagne. Bij een Certified Partner ben je verzekerd van deskundig advies van omdat alle professionals Google Ads (AdWords) Qualified Individual zijn. Bovendien hebben zij ruime kennis en ervaring opgedaan bij het beheren van Google Ads (AdWords) campagnes. Deze expertise zetten zij volledig in om het rendement te maximaliseren.

 

Wanneer je kiest voor een Google Ads (AdWords) Certified Partner, kies je voor zekerheid, deskundigheid en continuïteit.

Contact

Kennismaken met onze krachtige werkwijze? Bel direct met 013-5821592 of neem contact op met één van onze specialisten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.