Adverteren op Marktplaats

Marktplaats.nl is een van de grootste websites van Nederland. Dagelijks trekt de site zo’n 1,3 miljoen kooplustige bezoekers. 40% daarvan is zelfs op zoek naar nieuwe producten (Bron: Marktplaats). Adverteren op Marktplaats is vaak gratis. Voor adverteerders bestaat de mogelijkheid om betaalde advertenties te plaatsen op topposities en met veel extra mogelijkheden: Admarkt.

Admarkt is het professionele advertentieprogramma van Marktplaats. Via Admarkt kun je advertenties plaatsen die altijd bovenaan de lijst met zoekresultaten staan (vergelijkbaar met Google Ads (AdWords)). Je betaalt per klik naar je advertentie óf per klik naar je website en je kunt meerdere advertenties tegelijk beheren.

Je bereikt via Marktplaats een zeer grote groep mensen, dus waarschijnlijk ook jouw doelgroep. Adverteren op Marktplaats via Admarkt is op basis van no-cure, no-pay. Je betaalt alleen voor de kliks naar je advertentie of je website. Uiteraard zijn alle statistieken inzichtelijk en kun je dus uitgebreid meten, testen en bijsturen.

Onze werkwijze

PauwR mag als één van de weinige partners van Marktplaats de titel Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau voeren. Een bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van adverteren op Marktplaats.

Je Admarkt campagne is bij ons in professionele en vertrouwde handen!

Contact

Kennismaken met onze krachtige werkwijze? Bel direct met 013-5821592 of neem contact op met één van onze specialisten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.