PauwR is door marktleider in searchmarketing tools AdCore gecertificeerd als AdCore Platinum Agency, het hoogste niveau binnen de adCore certificering. Onze aantoonbare ervaring met AdCore en het volgen van de AdCore University hebben geleid tot deze Platinum Agency certificering.

AdWords campagnes met AdCore

AdCore_Platinum_AgencyHet inzetten van een tool als AdCore vereist een ruime ervaring. Voor onze klanten denken we strategisch mee over de setup van de campagne, de KPI’s op basis waarvan de campagne moet worden geoptimaliseerd, de budgetten en de rapportage. Real-time adverteren wordt op deze manier mogelijk, op basis van up-to-date productfeeds. Wisselende prijzen, voorraadniveaus en andere variabelen gebruiken we om de meest effectieve en efficiënte campagne op te zetten. Optimalisatie gebeurt op vooraf afgesproken key-performance-indicators (KPI’s), zoals kosten-per-order of ROI.

Als bedrijf kies je voor je zoekmachinemarketing voor een partner die continuïteit kan bieden bij het beheren van je campagne. Bij PauwR ben je verzekerd van deskundig advies, omdat alle professionals Google Ads (AdWords) Qualified Individual zijn. Bovendien hebben zij ruime kennis en ervaring opgedaan bij het beheren van Google Ads (AdWords) campagnes. Deze expertise zetten zij volledig in om het rendement te maximaliseren.

Wanneer je kiest voor een Google Ads (AdWords) Certified Partner, kies je voor zekerheid, deskundigheid en continuïteit.

Contact met onze AdCore specialist?

Kennismaken met onze krachtige werkwijze? Bel direct met 013-5821592 of neem contact op met één van onze specialisten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.