Presteren op topniveau

PauwR beschikt over een groot aantal hoogwaardige kwalificaties en certificeringen die onze klanten het vertrouwen geven waar zij naar op zoek zijn in een partner op het gebied van digital advertising. Ook draagt PauwR via diverse lidmaatschappen actief bij aan de ontwikkeling van de branche.

Accreditaties, Certificaten & Partnerships

Emerce100 – #1

Jaarlijks brengt Emerce een lijst uit van de 100 beste e-business bedrijven. PauwR staat ook in 2022 in de top tien van beste Digitale Marketingbureaus. Dit jaar eindigden we zelfs op een gedeelde tweede plek!

 Great Places to Work – #3 – 2019

PauwR is voor het tweede jaar op rij op de derde plek van Great Place To Work in de categorie Small (20-49 werknemers) geëindigd. De lijst van beste werkgevers is samengesteld op basis van uitgebreid onderzoek van Great Place to Work® Nederland.

blank

Premium Google Partner

PauwR is door Google gecertificeerd als “Premium Google Partner” (voorheen Google Certified Partner). PauwR voldoet aan de strenge eisen die Google aan deze status verbindt, zoals het in dienst hebben van meerdere gecertificeerde medewerkers, het beheren van een bepaald budget en voldoen aan de Google Ads (AdWords) ‘prestatie-index’. PauwR behoort tot de top 20 Google Partners van Nederland.

PauwR Google Partner

Google Ads (AdWords) (Search ads) certified partner

PauwR is door Google gecertificeerd als “Google Ads (AdWords) Certified Partner“. Dat wil zeggen dat we als bedrijf voldoen aan de eisen die Google aan deze status verbindt, zoals het in dienst hebben van meerdere Qualified Individuals en het beheren van een bepaald budget.

Google Ads (AdWords) Qualified Individuals

Alle medewerkers van PauwR zijn Google Ads (AdWords) Qualified Individuals, omdat zij over de kennis en ervaring beschikken om op een professionele wijze Google Ads (AdWords) campagnes op te zetten en te beheren.

Premium Google Partner - Search

Google Video ads certified partner

De videomarketingspecialisten van PauwR zijn Google Ads (AdWords) Videoadvertenties gecertificeerd. Zij beschikken aantoonbaar over de specialistische kennis om op een professionele wijze ‘AdWords for Video’ en YouTube campagnes op te zetten en te beheren.

Premium Google Partner - Video

Google Shopping ads certified partner

PauwR is Google Shopping ads gecertificeerd. Voor het behalen hiervan is zeer specifieke kennis en ervaring nodig waarover onze marketeers aantoonbaar beschikken. Shopping Ads zijn onmisbaar voor o.a. bedrijven met e-commerce activiteiten.

Premium Google Partner - Shopping

Google Display ads certified partner

PauwR is Google Display ads gecertificeerd. Hiermee voldoet PauwR aan de eisen om succesvolle Display advertenties in te kunnen zetten via Google Display Network.

Premium Google Partner - Display

Google Mobile ads partner

PauwR Digital Marketing is door Google gecertificeerd als specialist in het succesvol inzetten van mobile ads via Google. Mobiel adverteren wordt steeds belangrijker, daarom is specifieke kennis en ervaring onmisbaar!

Premium Google Partner - Mobile

Google Analytics certified partner

Alle medewerkers van PauwR zijn Google Analytics Individual Qualified waarmee zij aantonen over de kennis te beschikken om op een professionele wijze te adviseren met betrekking Google Analytics implementatie, support en optimalisatie.

Premium Google Partner - Analytics

Visual Website Optimizer Certified Partner

PauwR is Visual Website Optimizer Certified Partner en voldoet hiermee aan de strenge eisen voor deze certificering, die onder meer betrekking hebben op kennis van en ervaring met conversie optimalisatie.

blank

Datatrics Certified Partner

PauwR is Datatrics Certified Partner. De certificering toont aan dat PauwR kennis heeft van gestroomlijnde implementatie, dataverrijking, campagnes en het creëren van gepersonaliseerde content middels Datatrics.

Datatrics Certified Partner - PauwR Digital Marketing

Bekijk ook onze prijswinnende campagnes

DDA (Dutch Digital Agencies)

PauwR is lid van DDA, Dutch Digital Agencies. DDA is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Dutch Digital Agencies behartigt de belangen van haar leden en stimuleert actief de professionaliteit, transparantie en het creatief en innovatief vermogen van de branche.

PauwR - DDA

Interactive Advertising Bureau (IAB)

PauwR is lid van IAB Nederland, dé branchevereniging voor digitale marketing.

blank

Snapchat Lens Creative Partner

Snapchat erkent ons als officiële Lens Creative Partner voor de creatie van Snapchat lenzen. Mede door deze erkenning kunnen we nog meer uit jouw Snapchatcampagnes halen! Lees alles over adverteren op Snapchat!

 blank

AdMarkt Gecertificeerd Bureau

PauwR mag als één van de weinige partners van Marktplaats de titel Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau voeren. Een bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van adverteren op Marktplaats.

Admarkt_Certificaat

Senior Marketing Professional

Pieter Voogt, Dennis van de Ven, Lies Jansen, Roel Derksen en Joris Kock zijn door het NIMA gecertificeerd als Senior Marketing Professional (SMP). De titel Senior Marketing Professional is een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers te certificeren.

blank

Senior Digital Professional

Pieter Voogt, Dennis van de Ven, Lies Jansen en Joris Kock zijn door het NIMA als allereerste marketeers in Nederland gecertificeerd als Senior Digital Professional (SDP). Er zijn veel marketing-, communicatie- en salesprofessionals in Nederland die ook gespecialiseerde digitale vaardigheden hebben opgedaan. Maar omdat iedereen zichzelf een digital professional mag noemen, is er gebrek aan duidelijkheid over de kwaliteit. Een erkend kwaliteitskenmerk om hooggekwalificeerde digital professionals herkenbaar te maken was er niet. Daarom introduceerde NIMA deze titel.

blank

Bing Ads Accredited Professional

PauwR is Bing Ads Accredited Professional. Onze search specialisten hebben veel kennis en ervaring op het gebied van adverteren op Bing en andere sites binnen het Microsoft netwerk.

blank

AdCore Platinum partner

PauwR staat wereldwijd in de top als AdCore certified agency. Onze aantoonbare ervaring met AdCore en het volgen van de AdCore University hebben geleid tot deze Platinum Agency certificering.

 adcore_platinum_agency

Twitter Flight School

PauwR is een van de bureaus die Twitter Flight School gecertificeerd zijn. Twitter Flight School is het online trainingsprogramma voor Twitter Advertising. De Social Advertising specialisten van PauwR zijn Twitter Flight School gecertificeerd en kunnen je daardoor perfect adviseren hoe Twitter adverteren in je mediaplan te integreren.

 flight-school-badge

Facebook Blueprint Certification

Senior Social Specialist Roel Derksen van PauwR is als een van de eersten ter wereld officieel door Facebook gecertificeerd als Facebook Certified Planning Professional. Facebook heeft met Blueprint eindelijk een stevig certificaat in de markt gezet voor Facebook adverteren. Naast Roel zijn ondertussen ook Evelien Everts en Matthijs va Beurden Blueprint Certified.

Facebook Certified Planning Professional

Channable Gold Partner

PauwR is als bureau een officiële Channable Gold Partner. Dit resulteert in een nauwe samenwerking tussen PauwR en Channable waarin de productfeed zowel op technisch als commercieel vlak geoptimaliseerd wordt.

 Channable Gold Partner Badge 2020

Amazon Accredited Agency

PauwR mag zich officieel Amazon Accredited bureau noemen. De Amazon specialisten van PauwR zijn één van de eersten met deze officiële accreditatie. Met deze certificering heeft PauwR de kennis in huis om je perfect te adviseren hoe je het beste kunt verkopen op Amazon!

 blank

Bekijk ook onze prijswinnende campagnes