Effectief adverteren via display

Effectief adverteren via display

Alleen al via het Google Display Netwerk kun je als adverteerder in potentie 89% van de wereldbevolking bereiken. En talloze studies onderschrijven het positieve effect op o.a. branding en sales van display advertising. De mogelijkheden zijn de afgelopen jaren dan ook sterk toegenomen. Van retargeting tot audience targeting en van Real Time Bidding tot video advertising.

Een groot deel van onze bannercampagnes kopen we in op basis van Real Time Bidding (RTB). Hierdoor kunnen we voor onze klanten een groot bereik creëren, zijn we zeer flexibel in het targeten van websites en doelgroepen en zijn we in staat om tegen scherpe prijzen te adverteren. PauwR heeft hiertoe o.a. een directe aansluiting op ’s werelds grootste RTB netwerk, AppNexus.

Transparant & flexibel

Als ROTA Erkend mediabureau heeft PauwR de kennis en ervaring in huis om het maximale resultaat te halen uit elke display campagne. Met een online mediaplan, van doelgroeponderzoek tot verwacht bereik, leggen we de basis voor een succesvolle campagne. Zodra de campagne loopt, starten we met het optimaliseren. Op doelgroep, creative, tijdstip, publisher en kosten per klik (CPC) of per vertoning (CPM). Door onze transparante werkwijze weet de adverteerder op elk moment van de campagne wat de resultaten zijn. En onze flexibiliteit stelt ons in staat het beschikbare budget daar te besteden waar het het meest oplevert.