Effectief adverteren via display

Effectief adverteren met Display banners

Display banners zijn dé manier om zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep. Steeds meer organisaties ontdekken deze uiterst effectieve vorm van adverteren. Met Display banners kan je namelijk vrijwel elke doelgroep of niche bereiken én activeren.

Een groot deel van onze Display banner campagnes realiseren met via Real Time Bidding (RTB). Hierdoor kunnen we voor onze klanten een groot bereik creëren, zijn we zeer flexibel in het targeten van websites en doelgroepen en zijn we in staat om tegen scherpe prijzen te adverteren. PauwR heeft hiertoe o.a. een directe aansluiting op ’s werelds grootste RTB netwerk, AppNexus.

Transparant & flexibel

Als ROTA Erkend mediabureau heeft PauwR de kennis en ervaring in huis om het maximale resultaat te halen uit elke display campagne. Met een online mediaplan, van doelgroeponderzoek tot verwacht bereik, leggen we de basis voor een succesvolle campagne.

Zodra de campagne loopt, starten we met het optimaliseren. Onze specialisten testen continu verschillende doelgroepen, boodschappen, tijdstippen en websites. Door onze transparante werkwijze is de adverteerder op elk moment van de campagne op de hoogte van de resultaten. En onze flexibiliteit stelt ons in staat het beschikbare budget daar te besteden waar het het meest oplevert.