Visual Website Optimizer

Testen, testen, testen!

Bij het verbeteren van de conversie van je website is een ding ontzettend belangrijk: Testen! PauwR gebruikt onder meer de professionele tool Visual Website Optimizer bij het opzetten van een website test en is daarmee Visual Website Optimizer Certified Partner.

Visual Website Optimizer is een website test- en optimalisatie tool. Je kunt er bijvoorbeeld A/B testen mee opzetten, waarbij de helft van de bezoekers variant A van een pagina te zien krijgt en de andere helft variant B. Visual Website Optimizer geeft hierbij aan welke variant (op basis van het conversiepercentage) het beste presteert.

De Visual Website Optimizer stelt je in staat varianten van elementen op je pagina te testen. Wanneer je eenmaal weet welke variant het beste presteert, kun je die definitief implementeren en hiermee de conversie van de site verbeteren.

Onze werkwijze

De kennis en ervaring van PauwR op het gebied van A/B testen kunnen je helpen om je website succesvol te testen en succesvoller te maken.

PauwR is Visual Website Optimizer Certified Partner en voldoet hiermee aan de strenge eisen voor deze certificering, die onder meer betrekking hebben op kennis van en ervaring met conversie optimalisatie.