Visual Website Optimizer

Testen, testen, testen!

Bij het verbeteren van de conversie van je website is een ding ontzettend belangrijk: Testen! PauwR gebruikt onder meer de professionele tool Visual Website Optimizer bij het opzetten van een website test en is daarmee Visual Website Optimizer Certified Partner.

Visual Website Optimizer is een website test- en optimalisatie tool. Je kunt er bijvoorbeeld A/B testen mee opzetten, waarbij de helft van de bezoekers variant A van een pagina te zien krijgt en de andere helft variant B. Visual Website Optimizer geeft hierbij aan welke variant (op basis van het conversiepercentage) het beste presteert. Ook kun je inzicht krijgen in clickmaps en heatmaps van verschillende pagina’s van je website.

De Visual Website Optimizer stelt je in staat verschillende afbeeldingen en/of teksten op een pagina te testen. Wanneer je eenmaal weet welke variant het beste presteert, kun je daarvan de definieve pagina maken en hiermee de conversie van de site verbeteren.

Onze werkwijze

Bij een goede A/B of multivariate test is het belangrijk welke elementen worden getest. Ook is het essentieel om conclusies te trekken op basis van de juiste en relevante gegevens. De kennis en ervaring van PauwR op dit gebied kunnen je helpen om je website succesvol te testen en succesvoller te maken.

PauwR is Visual Website Optimizer Certified Partner en voldoet hiermee aan de strenge eisen voor deze certificering, die onder meer betrekking hebben op kennis van en ervaring met conversie optimalisatie.