A/B Testen

Testen, testen, testen!

Bij het verbeteren van de conversie van je website is een ding ontzettend belangrijk: Testen! PauwR werkt daarbij onder meer met professionele tools waaronder Google Optimize en Visual Website Optimizer en is daarmee Visual Website Optimizer Certified Partner.

A/B testen is bij uitstek geschikt om de beste variant van een optimalisatie te testen onder jouw eigen websitegebruikers, waarbij de helft van de bezoekers variant A van een pagina te zien krijgt en de andere helft variant B. Op basis van een analyse van de websitedata kunnen we vervolgens vaststellen welke variant (op basis van het conversiepercentage) het beste presteert.

A/B testen stelt je in staat varianten van elementen op je pagina te testen. Wanneer je eenmaal weet welke variant het beste presteert, kun je die definitief implementeren en hiermee de conversie van jouw website verbeteren!

Onze werkwijze

PauwR is Visual Website Optimizer Certified Partner en voldoet hiermee aan de strenge eisen voor deze certificering, die onder meer betrekking hebben op kennis van en ervaring met conversie optimalisatie.

De kennis en ervaring van PauwR op het gebied van A/B testen kunnen je helpen om je website succesvol te testen en succesvoller te maken.