Investeer in huidige bezoekers

Volgens een wereldwijd onderzoek van Adobe, geven marketeers gemiddeld 92 dollar uit om nieuwe bezoekers te genereren tegenover 1 dollar om dit verkeer te optimaliseren. Een betere balans tussen de investeringen in traffic en optimalisatie is noodzakelijk om meer rendement te behalen.

De online marketeers van PauwR zijn, zonder uitzondering, in bezit van een recente ‘Google Analytics IQ‘ certificering. Want websitestatistieken zijn één ding, het juist interpreteren van deze vaak complexe gegevens is het andere. Grote kans dat wij met een specifiek probleem al eens te maken hebben gehad en dit snel en vakkundig kunnen oplossen.

Visual Website Optimizer Certified Partner

visual-website-optimizer-partnerAls één van de weinige bureaus in Nederland behoort PauwR tot de gecertificeerde partners van Visual Website Optimizer, de meest gebruikte en geavanceerde tool op het gebied van conversieoptimalisatie. Als je bedenkt dat een conversieverbetering van 2% naar 2,1% al een omzetverhoging van 5% betekent, kun je nagaan welke impact een conversieoptimalisatie traject kan hebben. Zoals deze case aangeeft zit succes soms in heel kleine dingen, maar je moet wel weten (en testen) welke dat zijn.