Routebeschrijving & Parkeren

Ons kantoor in Tilburg bevindt zich in het centrum van Tilburg (Willem II straat 45) en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Dat geldt ook voor ons kantoor in Amsterdam, gevestigd in Spaces Zuidas.

Werkzaamheden gemeente Tilburg:

Let op: Op dit moment zijn er werkzaamheden bezig In de Willem II-straat, daarom is de verkeerssituatie gewijzigd tot en met november 2021. Per dag kan verschillen hoe de route naar onze parkeerplaats precies is, soms is het laatste stuk in de tuinstaat in tegengestelde rijrichting.

Willem II-straat gesloten voor automobilisten? Rijdt dan via de Spoorlaan de Langestraat in. Rijdt rechtdoor tot de Tuinstraat en sla (bij hoge uitzondering) hier linksaf. Je rijdt nu in tegengestelde rijrichting naar onze parkeerplaats op nummer 45.

Vestiging: Amsterdam

Parkeren

U kunt nabij de locatie (betaald) parkeren.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Amsterdam Amstel en neem vanaf daar de metro. Voor actuele reis- en vertrektijden kijk op www.9292.nl of ns.nl.

Vestiging: Tilburg

tilburg-kantoor

  • Tilburg

    Willem II straat 45
    5038 BC Tilburg
    T. 013-582 1592

    Navigatie: Tuinstraat 41, Tilburg (Parkeerplaats bevindt zich links.)

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Tilburg CS. De Willem II straat bevindt zich op nog geen 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Tilburg. Voor actuele reis- en vertrektijden kijk op www.9292.nl of ns.nl.

Parkeren

Navigatie: Tuinstraat 41, Tilburg (Parkeerplaats bevindt zich links.) Je kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein achter het kantoor. Om deze te bereiken rijd je vanuit de Spoorlaan de Willem II-straat in. Deze volg je totdat je bij een T-splitsing komt bij ons kantoor. Hier kun je rechts en vervolgens kun je linksaf naar de slagboom.

Laadstation voor elektrische auto’s

Onze klanten en bezoekers kunnen vanzelfsprekend gebruik maken van ons laadstation. U maakt daarbij gebruik van uw eigen laadpas.