Routebeschrijving & Parkeren

Ons kantoor in Tilburg bevindt zich in het centrum van Tilburg (Willem II straat 45) en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Dat geldt ook voor ons kantoor in Amsterdam, gevestigd in Spaces Zuidas.

Vestiging: Amsterdam

 • Amsterdam

  Maassluisstraat 2
  1062 GD Amsterdam
  T. 020-262 0332

Parkeren

U kunt nabij de locatie (betaald) parkeren.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Amsterdam Amstel en neem vanaf daar de metro. Voor actuele reis- en vertrektijden kijk op www.9292.nl of ns.nl.

Vestiging: Tilburg

tilburg-kantoor

 • Tilburg

  Willem II straat 45
  5038 BC Tilburg
  T. 013-582 1592

  Navigatie: Tuinstraat 41, Tilburg (Parkeerplaats bevindt zich links.)

Parkeren – Let op: 

Momenteel zijn wij aan het verbouwen waardoor we beperkte parkeergelegenheid op eigen terrein hebben.

Wij beschikken over uitrijkaarten voor parkeergarages Emma Passage, Koningsplein, 013 Tivoli en Schouwburg (bewaar de inrijkaart). Je kan de uitrijkaart vragen aan je contactpersoon.

Parkeren (tijdelijk niet mogelijk)

Navigatie: Tuinstraat 41, Tilburg (Parkeerplaats bevindt zich links.)

Je kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein achter het kantoor. Om deze te bereiken rijd je vanuit de Spoorlaan de Willem II-straat in. Deze volg je totdat je bij een T-splitsing komt bij ons kantoor. Hier kun je rechts en vervolgens kun je linksaf naar de slagboom.

Let op: de Spoorlaan is vanaf het kruispunt Spoorlaan-NS-Plein-Heuvelring eenrichtingsverkeer. Kom je van deze kant Tilburg inrijden, rijd dan op het kruispunt rechtsaf het NS-Plein op. Hierna sla je linksaf om op de Burgemeester Brokxlaan te komen. Deze rijd je helemaal af totdat je op T-splitsing komt. Sla hierna linksaf om op de Sint Ceciliastraat te komen. Op het kruispunt vervolg je je route via de Spoorlaan (linksaf). Vanaf de Spoorlaan rijd je rechtsaf de Willem II-straat in. Deze volg je totdat je bij een T-splitsing komt bij ons kantoor. Hier kun je rechts en vervolgens kun je linksaf naar de slagboom.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Tilburg CS. De Willem II straat bevindt zich op nog geen 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Tilburg. Voor actuele reis- en vertrektijden kijk op www.9292.nl of ns.nl.