Startup

Slide backgroundblank

Online Marketing

voor

STARTUPS

Online marketing voor Startups

Digital Marketing voor Startups

Waarom is online marketing geschikt voor jou als startup? Hier zijn veel redenen voor. Je kan bijvoorbeeld online marketing inzetten voor marktonderzoek, gebruiken om ideeën te valideren, PR te genereren of investeerders te vinden. Daarbij kan je ook jouw bedrijf, idee of filosofie snel internationaal uitrollen. Daar heb je wel een intelligente en schaalbare mediastrategie voor nodig. Daar heb je dus PauwR voor nodig.

PauwR hartje Startups

Waarom wij zo van Startups houden? Zij zijn en doen alles waar online marketing ook voor staat: Jong, snel, disruptief, groot aanpassingsvermogen, meetbaar en een groot ‘scorend vermogen’.  We spreken kortom dezelfde taal. En dat communiceert wel zo lekker.

Startup referenties:

Partner van Rockstart

PauwR is partner van de grootste incubator van Nederland: Rockstart! Het partnership betreft het 4e accelerator programma voor startups. De selectie voor 2015 bestaat uit 10 veelbelovende startups, waaronder een bedrijf waarmee je overal ter wereld een bureau kunt boeken (Deskbookers), een platform om op een veilige manier digitaal geld (zoals Bitcoins) te verhandelen (TabTrader) en een crowdfunding platform voor live optredens (LiveOnDemand). De volledige lijst vind je hier.

Sinds 2013 werken wij samen met PauwR voor onze Google Ads (AdWords) campagnes. PauwR levert niet alleen prima en snel werk, maar is ook een bron aan informatie voor nieuwe technieken en strategieën.

Marco Glerum, Redcoon Benelux

See-Think-Do-Care consumer journey model

Bereik potentiële klanten in elke fase van hun klantenreis
Een succesvolle campagne start met het stellen van de juiste doelen. Elke fase van de klantenreis heeft zijn eigen KPI’s. En zijn eigen communicatieboodschap en ‘call-to-action’. Aan de hand van dit bewezen en over de hele wereld succesvol toegepaste framework stellen we een mediaplan op dat we vervolgens strak uitvoeren en continu optimaliseren.

blank

TIP:
Download nu gratis de Whitepaper: See. Think. Do. Hét model voor krachtige online marketing.

Welke doelen wil je bereiken binnen je Startup marketingstrategie?

Stop met het verspillen van je mediabudget

 • Start je weg naar succes vandaag

  Laat onze specialisten en onze krachtige aanpak voor je werken. Bel direct met 020-2620332 of mail jouw vraag of probleem.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met PauwR

 • Personal Marketeers

  Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je core-business.

 • Transparant en meetbaar

  Je weet altijd waar je aan toe bent en krijgt inzicht in alle resultaten.

 • Aanbevolen door klanten en partners

  Onze klanten zien ons als een zeer professionele organisatie waarmee het plezierig samenwerken is, flexibel en servicegericht en bovenal betrouwbaar.