Retail

Slide backgroundblank

Online Marketing

voor

Retail

Online Marketing voor Retail

The Zero Moment of Truth

Als retailer maakt jouw klant de keuze niet louter als hij door de winkelstraat loopt of over het internet surft. De klant oriënteert zich al veel eerder, voornamelijk online. En zelfs wanneer hij in de winkel staat, met de smartphone de hand, zijn er nog volop mogelijkheden om zijn keus te beïnvloeden. Dit wordt de Zero Moment of Truth genoemd. Wil je de wedstrijd niet verliezen op het moment dat je bijna kunt scoren? Wil je je kansen vergroten en de wedstrijd te winnen? Raadpleeg dan de strategen en retailspecialisten van PauwR. Liefst vandaag nog. Want vandaag is het moment van de waarheid.

Retail Referenties

We hebben samen met PauwR een mooie campagne op kunnen zetten en zeer goede resultaten kunnen behalen. Het was onze eerste grote online campagne en dit heeft ons doen besluiten om ons online marketing budget te verhogen komend jaar en al onze campagnes 360 graden in te steken.

Maarten Luijk, Online Marketing Manager EMTÉ Supermarkten

Krachtige online retailmarketing

 • Effectieve AdWords campagnes
  Continue optimalisatie voor een ‘always on’ zichtbaarheid
 • Uitbreiden aantal fans 
  Door op social media te targeten op de juiste profielen
 • Aanvulling of vervanging offline campagne
  Gerichte online video- of radiocampagnes, top-of-mind blijven via retargeting
 • Maximale zichtbaarheid campagne
  Een productintroductie of kortingscampagne via social media en bannering
 • Snel inspelen op ontwikkelingen
  Real-time adverteren met bijvoorbeeld Twitter, inspelen op actuele gebeurtenissen met inhakers of acties

Veel gestelde vragen:

Allereerst onze affiniteit met retail en meer dan 10 jaar ervaring en groot aantal referenties in de retail. Daarnaast onze snelheid van werken, omdat campagnes vaak een korte ‘time-to-market’ hebben waar timing belangrijk is. In de retail is snelheid belangrijk. Onze marketeers begrijpen dat en spelen daar altijd handig en snel op in.

Ja. Tenminste, dat zou kunnen. Het biedt vaak juist veel voordelen om voor meerdere min of meer concurrerende merken te werken. En we zetten ons altijd voor meer dan 100% in, met uiterste discretie waar het resultaten en data betreft. Mocht er voldoende reden voor zijn, dan is exclusiviteit altijd bespreekbaar.

Nee. De oriëntatie vindt vaak online plaats. En je (mogelijke) klanten bevinden zich een groot gedeelte van hun tijd online. Daar kunnen we ze dus prima bereiken met voor hen relevante informatie en inspiratie omtrent jouw bereik. Zelfs als ze in of in de buurt van de winkel zijn!

Case: EMTÉ Fijnproevers

emte1

In het najaar van 2014 lanceert EMTÉ Supermarkten een mobiel loyalty programma. Als vast online mediabureau mocht PauwR de online introductie van het loyaliteitsprogramma verzorgen.

See-Think-Do-Care consumer journey model

Bereik potentiële klanten in elke fase van hun klantenreis
Een succesvolle retailcampagne start met het stellen van de juiste doelen. Elke fase van de klantenreis heeft zijn eigen KPI’s. En zijn eigen communicatieboodschap en ‘call-to-action’. Aan de hand van dit bewezen en over de hele wereld succesvol toegepaste framework stellen we een mediaplan op dat we vervolgens strak uitvoeren en continu optimaliseren.

blank

TIP:
Download nu gratis de Whitepaper: See. Think. Do. Hét model voor krachtige online marketing.

Welke doelen wil je bereiken binnen je retail marketingstrategie?

Stop met het verspillen van je mediabudget

 • Start je weg naar succes vandaag

  Laat onze specialisten en onze krachtige aanpak voor je werken. Bel direct met 020-2620332 of mail jouw vraag of probleem.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met PauwR

 • Personal Marketeers

  Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je core-business.

 • Transparant en meetbaar

  Je weet altijd waar je aan toe bent en krijgt inzicht in alle resultaten.

 • Aanbevolen door klanten en partners

  Onze klanten zien ons als een zeer professionele organisatie waarmee het plezierig samenwerken is, flexibel en servicegericht en bovenal betrouwbaar.