NGO

Slide background

GOEDE DOELEN

blank

Online Marketing

voor

NGO's

en

Van donateurwerving tot viral campagne

Mogelijkheden

Als Goed Doel / NGO is het zaak om met beperkte middelen een zo groot mogelijk effect te behalen. Je bent bezig met het werven van nieuwe donateurs, het onder de aandacht brengen een collecteweek, promoten van een campagne of het aanjagen van een viral campagne. Dit moet goed, snel, transparant en effectief gebeuren. Doordat PauwR al 18 keer eerder heeft samengewerkt met Goede Doelen / NGO’s weten we dit en handelen we hier ook naar. Bij onze specialisten zijn jouw campagnes in vertrouwde en ervaren handen.

Krachtige online marketing

 • Effectieve AdWords campagnes
  Continue optimalisatie. Uiteraard ook Google Grants!;
 • Uitbreiden aantal donateurs
  Door op Social Media te targeten op de juiste profielen;
 • Bezoekers helpen te converteren
  Optimaliseren landingspagina’s door bottlenecks te lokaliseren en weg te nemen;
 • Maximale zichtbaarheid campagne
  Een awareness campagne of petitie aanjagen via social media en bannering;
 • Snel inspelen op ontwikkelingen
  Real-time adverteren met bijvoorbeeld Twitter, inspelen op actuele gebeurtenissen

Case: Ik Strijd Mee

kwf-kleinVia het platform IkStrijdMee genereerden we duizenden donateurs voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens TV-uitzendingen van ‘Sta Op Tegen Kanker’ zorgden realtime campagnes via AdWords, display, Facebook en Twitter in combinatie met slimme optimalisaties van de landings- en conversiepagina’s voor enorme conversiepercentages.

“Na KWF Kankerbestrijding werkt ook Fight cancer (als onderdeel van KWF) nu met PauwR. We zijn heel tevreden en hebben voor een aantal campagnes mooie resultaten geboekt. PauwR denkt mee, werkt snel en is altijd op zoek naar betere oplossingen. Zo verbeteren we onze online marketing voortdurend.”

Janneke Hartog, KWF Kankerbestrijding

Online adverteren voor Goede Doelen

 • Gericht bereiken van verschillende doelgroepen
 • Werven van nieuwe donateurs
 • Bereik vergroten van viral video’s
 • Campagnes cross-mediaal ondersteunen
 • Transparante campagnes en goed meetbaar

We beheren succesvolle campagnes voor o.a.:

Veel gestelde vragen:

Naast veel overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen reguliere online marketing campagnes en campagnes voor Goede Doelen / NGO’s. Zo is het van groot belang voldoende rekening te houden met en in te spelen op bestaande sentimenten en ontwikkelingen, zoals nieuws, collecteweken en TV-acties.
Allereerst onze meer dan 10 jaar ervaring en groot aantal referenties in deze sector. Daarnaast onze snelheid van werken, omdat campagnes vaak een korte ‘time-to-market’ hebben waar timing belangrijk is. Voor NGO’s is transparantie essentieel. PauwR doet niet aan surco’s, kickbacks of (verborgen) commissies, wij werken altijd 100% transparant.
Wij steunen Goede Doelen op verschillende manieren. Campagnes zijn echter altijd betaald. Dat biedt meer zekerheid en wederzijdse verplichtingen wat de kwaliteit van de campagnes ten goede komt. Dat is onze stellige overtuiging. Wel kunnen we werken met aangepaste tarieven. En kun je als Goed Doel met CBF keurmerk ook profiteren van ‘gratis Google Ads (AdWords)’ via Google Grants. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Pieter Voogt, managing partner van PauwR, via 020-262 0332.

See-Think-Do-Care consumer journey model

Bereik potentiële klanten in elke fase van hun klantenreis
Een succesvolle campagne start met het stellen van de juiste doelen. Elke fase van de klantenreis heeft zijn eigen KPI’s. En zijn eigen communicatieboodschap en ‘call-to-action’. Aan de hand van dit bewezen en over de hele wereld succesvol toegepaste framework stellen we een mediaplan op dat we vervolgens strak uitvoeren en continu optimaliseren.

blank

TIP:
Download nu gratis de Whitepaper: See. Think. Do. Hét model voor krachtige online marketing.

Welke doelen wil je bereiken voor je NGO of Goed Doel?

Stop met het verspillen van je mediabudget

 • Start je weg naar succes vandaag

  Laat onze specialisten en onze krachtige aanpak voor je werken. Bel direct met 020-2620332 of mail jouw vraag of probleem.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met PauwR

 • Personal Marketeers

  Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je core-business.

 • Transparant en meetbaar

  Je weet altijd waar je aan toe bent en krijgt inzicht in alle resultaten.

 • Aanbevolen door klanten en partners

  Onze klanten zien ons als een zeer professionele organisatie waarmee het plezierig samenwerken is, flexibel en servicegericht en bovenal betrouwbaar.