E-commerce

Slide background

Websites

blank

Online

Marketing

voor

E-Commerce

E-commerce Digital Marketing

Meer dan Google Ads

Beheer je een webshop en wil je sales verhogen? Je concurrentie zit ook niet stil, dus wil je natuurlijk opvallen. Dit kan online met meer middelen dan alleen Google Ads. PauwR kan het allemaal bieden, doordat wij specialisten in verschillende aspecten van online marketing onder één dak hebben.

Feedmarketing

Ervaar jij ook het probleem dat bij een groot assortiment het handmatig beheren van productgerichte campagnes vaak zeer arbeidsintensief en daardoor praktisch onmogelijk is? Dit is door middel van een productfeed op te lossen, want hiermee is het mogelijk om real-time te adverteren, waarbij variabelen als wisselende prijzen en voorraadniveaus automatisch in de campagnes worden doorgevoerd. Bovendien biedt het adverteren op basis van een productfeed de mogelijkheid om krachtig en doelgericht te optimaliseren op basis van vastgestelde KPI’s zoals ROI, CPA en conversievolume.

E-commerce referenties

“Vanaf onze eerste stapjes in E-commerce werken we samen met PauwR. En daar hebben we nog geen dag spijt van gehad. Professionele organisatie die onze AdWords, retargeting en optimalisatie campagnes volledig uit handen neemt. Levert resultaat en denkt mee met ons richting de toekomst!”

Erik van Rossum, E-commerce manager VME Nederland

Online adverteren voor E-commerce

• Voorraadkoppeling, adverteer alleen voor producten op voorraad

• Actuele prijzen in advertentieteksten

• Krachtige, doelgerichte optimalisatie

• Adverteer op kanalen waar je doelgroep aanwezig is

• Domineer de productgerichte zoekresultaten (Google Shopping, Microsoft Shopping, Amazon, etc.)

Veelgestelde vragen:

Het is belangrijk om een goede inschatting te hebben van de werkelijke CPA (kosten per aquisitie) te hebben. De ‘lifetime-value’ van een klant is daarin een belangrijke factor. Wanneer deze bekend is kunnen we een strategie van winstmaximalisatie gaan inzetten.
Allereerst onze meer dan 15 jaar ervaring en groot aantal referenties in de e-commerce. We vermarkten webshops sinds 2003. PauwR is daarnaast o.a. ‘Channable Gold Partner’. Channable is wereldwijd een van de belangrijkste tools op het gebied van feedmarketing.
In principe niet. Marketing is belangrijk voor webshops, maar prijs, distributie, assortiment en klantenservice zijn minstens net zo belangrijk. Omdat we op die gebieden geen invloed hebben, kunnen we daar ons inziens ook niet op afgerekend worden. We lopen daarmee niet weg van resultaten, integendeel. Onze klanten rekenen ons er uiteindelijk wel op af en de beste manier waarop ze dat doen is door klant te blijven en ons zelfs aan te bevelen!

Case: Expert – Korting Festival

Met de inzet van Web Push Notificaties wisten we voor Expert maximale impact te maken tijdens het Black Friday Korting Festival. Binnen 14 dagen meldden ruim 15.000 klanten zich aan om pushberichten te ontvangen. De verzonden berichten resulteerden in 30% meer terugkerende websitebezoekers en gaven een enorme boost aan de online klantbeleving.

See-Think-Do-Care consumer journey model

Bereik potentiële klanten in elke fase van hun klantenreis
Een succesvolle campagne start met het stellen van de juiste doelen. Elke fase van de klantenreis heeft zijn eigen KPI’s. En zijn eigen communicatieboodschap en ‘call-to-action’. Aan de hand van dit bewezen en over de hele wereld succesvol toegepaste framework stellen we een mediaplan op dat we vervolgens strak uitvoeren en continu optimaliseren.

blank

TIP:
Download nu gratis de Whitepaper: See. Think. Do. Hét model voor krachtige online marketing.

Welke doelen wil je bereiken binnen je e-commerce strategie?

Stop met het verspillen van je mediabudget

 • Start je weg naar succes vandaag

  Laat onze specialisten en onze krachtige aanpak voor je werken. Bel direct met 020-2620332 of mail jouw vraag of probleem.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met PauwR

 • Personal Marketeers

  Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je core-business.

 • Transparant en meetbaar

  Je weet altijd waar je aan toe bent en krijgt inzicht in alle resultaten.

 • Aanbevolen door klanten en partners

  Onze klanten zien ons als een zeer professionele organisatie waarmee het plezierig samenwerken is, flexibel en servicegericht en bovenal betrouwbaar.