PauwR #2 in de Emerce100 Digital Marketing Bureaus

Trots! Dit jaar staan we wederom in de top 3 van de Emerce 100 in de categorie ‘Digital Marketingbureaus middelgroot’. Maar dat niet alleen: maar liefst 11 broertjes en zusjes staan er ook in!  

Nogmaals dank aan al onze klanten, partners en medewerkers voor deze geweldige prestatie! Werk je nog niet met ons samen maar ben je wel benieuwd geworden en ben je ook klaar om te groeien? Neem contact met ons op en start een pilot!

Over Emerce 100
De Emerce 100 is een kwantitatief imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivation uitgevoerd. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar onderzochten ze 950 bedrijven, verdeeld over 53 categorieën.

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.