Ismael (12), de baas van morgen

Managing Director Dennis van de Ven geeft het stokje over aan Ismael. Hij was voor één dag de baas van PauwR. 

Huh, gaat Dennis van de Ven na 5 maanden zijn rol als Managing Director van PauwR al doorgeven aan iemand anders? Yep! Voor JINC ‘Baas van Morgen’ mocht Ismael (12 jaar) op donderdag 2 juni voor één dag de baas van PauwR Digital Marketing zijn.

“De Baas van Morgen staat een interessante en actieve dag te wachten, waarbij hij mee mag denken over actuele uitdagingen van PauwR. De ideeën van de Baas van Morgen mag hij delen met diverse collega’s, die zeer benieuwd zijn naar zijn frisse blik!”, aldus Dennis , Baas van Vandaag.

Te gek om als bureau deze kans te krijgen, Ismael heeft een mooie bijdrage geleverd aan PauwR.
Een geslaagde dag als je het ons vraagt!

 

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.