Google Premier Partner

PauwR is Google Premier Partner 2022!

Premier Partner 2022

Yess! Ook dit jaar onderscheiden we ons als Google Premier partner. Elk jaar worden de eisen strenger en ligt de lat hoger, maar ook dit jaar zorgt PauwR Digital Marketing Bureau ervoor dat ze weer bij de beste 3% van de Google Partners van Nederland horen!

Wat houdt de Premier Partner-Badge precies in?

De Premier Partner-badge geeft aan dat je word erkend als een bedrijf dat topprestaties levert en dat je beschikt over actuele expertise op het gebied van Google Ads. Op deze manier kun je als bedrijf je  positief onderscheiden in de richting van klanten en de branche.

Google Ads voor jouw Bedrijf

Met de Premier Partner-Badge heeft PauwR veel exclusieve voordelen bij: inzichten, trainingen en toegang tot Google support. Dit kan erg relevant zijn voor jouw Google Ads campagnes. Ben je benieuwd wat PauwR voor jouw organisatie kan betekenen met Google Ads? Neem dan contact op met onze collega Rowan Zomers of vraag de Google Health Check aan.

  • E-mail: rowanzomers@happyhorizon.com
  • Telefoon: +31 (0)6 – 511 54 631

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.