Meta business partner badge

PauwR is een Badged Meta Business Partner (voorheen Facebook Marketing Partner Agency)

[UPDATE April 2022: PauwR is nu een Badged Meta Business Partner! Daarmee behoort PauwR tot de top Meta partners wereldwijd]
Als een van de weinige bureaus in Nederland is PauwR Digital Marketing officieel door Meta geaccrediteerd als Meta Business Partner (voorheen Facebook Premium Marketing Partner Agency (FMPA)). Na de naamswijziging van het moederbedrijf naar Meta is inmiddels ook het partner programma op de schop gegaan. Facebook Marketing Partners heet voortaan Meta Business Partners. Het programma maakt onderscheid tussen ‘members’ die een bepaald niveau moeten behalen en ‘badged partners’ die aan nog striktere kwaliteitseisen voldoen. Meta heeft de MBP accreditatie in het leven geroepen om adverteerders te helpen het kaf van het koren te scheiden en een geschikt marketingbureau te vinden. Er zijn namelijk drie belangrijke redenen om met een Badged Meta Business Partner zoals PauwR te werken.

 

Ervaren en bewezen succesvol in Facebook Marketing

Met een Badged Meta Business Partner haal je een bureau in huis dat ervaren is en Facebook Marketing succesvol toepast. Een belangrijke eis om een MBP te worden is dat je als bureau de Facebook advertentiemogelijkheden goed weet te benutten. Alle Facebook advertentieaccounts die wij beheren worden langs de Facebook meetlat gehouden. Daar komt een score uit op het gebied van onder andere solutions adoption en best practices. Dit onderstrepen we bij PauwR met het realiseren van Award-winning cases en officiële Facebook Success Stories.

Gecertificeerde Facebook Specialisten

Je Facebook advertentiecampagnes zijn in goede handen, want Meta Business Partners beschikken over meerdere Facebook Blueprint Professionals. Met Facebook Blueprint heeft Facebook een stevig certificaat in de markt gezet voor marketeers. Dit zijn individuele certificeringen vanuit Facebook waarmee onze specialisten aantonen de benodigde kennis en expertise in huis te hebben om Facebook campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Korte lijntjes met Facebook

Een Badged Meta Business Partner ontvangt extra directe ondersteuning vanuit Facebook. Naast een eigen accountmanager bij Facebook biedt dit meerdere voordelen. Denk aan de beschikking tot extra tools, trainingen en evenementen en toegang tot beta’s van nieuwe mogelijkheden voor adverteerders. Dit valt onder het Meta Business Partners Programma.

Wil jij ook profiteren van bovenstaande voordelen en het maximale uit Facebook halen voor jouw merk of organisatie? Neem dan contact op met Senior Account Strategist Roel Derksen of een van onze andere gecertificeerde Facebook specialisten via advies@pauwr.nl of bel 020-262 0332.

 

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *