Content SEO in 2020

Onmisbaar voor elke contentmarketeer, de SEO Content Checklist

Wist je dat de content op je website een zwaarwegende rankingfactor is voor Google? En nog belangrijker: voor de ervaring van jouw bezoekers? Daarom hebben we een handige en praktische SEO content checklist voor je! Opgesteld vanuit onze ervaringen en best practices en waarmee jij alle essentiële zaken meteen in één handige checklist hebt staan.

Download de SEO Content Checklist:

Klaar om jouw website onder de loep te nemen? Download dan direct gratis de PauwR SEO Checklist 2020!

Waarom scoort die pagina toch zo slecht?

Even snel een nieuwe pagina aanmaken met wat content erop in de hoop een goede ranking in de zoekmachine te bereiken. Klik-klik-klik en klaar. En vervolgens wordt er niets meer aan gedaan. Buiten keer op keer de tegenvallende resultaten bekijken. 

Klinkt overdreven, maar toch gebeurt dit bij veel bedrijven. De waan van de dag, deadline stress, onvoldoende kennis over de laatste SEO-eisen; het zijn allemaal mogelijke oorzaken. We zijn tenslotte maar mensen. 

Wel zonde van die pagina’s met sterke content en conversiegerichte elementen natuurlijk! Daarom is de PauwR SEO content checklist 2020 zo handig. Zelfs als je haast hebt, loop je even de checklist door en voorkom je dat je die essentiële SEO-elementen mist. En doordat je die SEO-elementen niet vergeet, is de kans op een goede positie in de zoekmachine een stuk groter. Win-win dus.

Wil je kans maken op een gratis SEO Health Check waarbij een specialist de website van jouw organisatie doorloopt om de pijnpunten en kansen in kaart te brengen? Meld je dan hier aan!

Maak jij deze veelgemaakte SEO fouten?

En wat voor fouten veel bedrijven dan maken? Bijvoorbeeld:

  • Slechte paginatitel
  • Matige kwaliteit van de content
  • H-titels (H1, H2, H3) ontbreken
  • Geen zoekwoorden in de content
  • Geen meta description
  • Te zware afbeeldingen wat de websitesnelheid beperkt
  • Afbeeldingen zonder alt-tag

En nog veel meer. Allemaal fouten die jij niet maakt dankzij de handige SEO content checklist. Download hem dus direct en neem gerust vrijblijvend contact op als je meer wil weten over een ijzersterke SEO-strategie voor jouw bedrijf. Ons SEO-team vertelt je graag meer!

Download nu gratis de PauwR SEO Checklist voor het maken van nieuwe content(pagina’s).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.