Emerce100 Digital Marketing Bureau 2020

Emerce100 Digital Marketing Bureaus: 5e jaar op rij in de top 3!

Voor het 5e jaar op rij staan we met PauwR in de top 3 van de Emerce 100 in de categorie ‘Digital Marketing Bureaus’. Dat we hierop zo trots zijn als een pauw, behoeft geen nadere uitleg. Een vermelding in deze hooggewaardeerde ranglijst is al een prestatie op zich. Een top 3 notering, waarbij we de afgelopen jaren zowel de 3e, 2e als de eerste plaats hebben bezet, is geweldig. En om dat consistent al 5 jaar achterelkaar te doen is ongelooflijk tof.

Hoewel het nadrukkelijk geen ‘klanttevredenheidsonderzoek’ betreft maar een imago-onderzoek onder ‘beslissers’ in de branche, zijn we onze klanten natuurlijk enorm dankbaar voor deze prestatie. Want uiteindelijk werken we samen met hen keihard aan het verbeteren van hun resultaten. Daardoor kunnen we mooie cases publiceren, awards winnen en zowel de medewerkers van onze klanten áls onze eigen collega’s zich keihard laten ontwikkelen.

Nogmaals dank aan al onze klanten, partners en medewerkers voor deze geweldige prestatie! Werk je nog niet met ons samen maar ben je wel benieuwd geworden en ben je ook klaar om te groeien? Neem contact met ons op en start een pilot!

Over Emerce 100
De Emerce 100 is een kwantitatief imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivation uitgevoerd onder ruim 80.000 adressen van Emerce en het StemPunt-panel.

Op zoek naar tijdelijke marketing expertise? We kunnen ook op interim-basis met je samenwerken! Bel of mail met Pieter om hier meer over te weten te komen.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.