Tijdelijk Digital Marketing expertise inhuren

Het is een bizarre tijd. Een tijd waarin snel denken en schakelen essentieel is om te overleven als bedrijf en als merk. Flexibiliteit, ervaring, expertise en snelheid zijn absoluut noodzakelijk. Zeker ook op het gebied van marketing. Heb je dit (tijdelijk) niet in huis, overweeg dan het tijdelijk inhuren van interim marketing expertise via een bureau.

Inhouse vs. Inhuur van marketeers

De trend naar ‘in-housing’ van marketing expertise kent ook een keerzijde. Organisaties die te maken hebben met ziekte of verloop van hun marketeers kunnen deze nadelen in de huidige situatie extra pijnlijk ondervinden. Je marketing dient echter wel op peil te blijven (lees het waarom in deze blogserie) om na de crisis niet helemaal opnieuw te hoeven beginnen. Om je capaciteit (tijdelijk) aan te vullen kun je kiezen voor een interim marketeer van een bureau, zodat je zowel van de beschikbaarheid van één persoon als van de kennis van een heel team kunt profiteren.

Extra capaciteit om nieuwe initiatieven te promoten.

In onzekere tijden ontstaat ook ruimte. Ruimte voor nieuwe ideeën, producten, businessmodellen. Zaken die snel ontwikkeld en gepromoot moeten worden om in te spelen op actuele ontwikkelingen. Je hebt snel een strategie nodig, creatie, een slimme inzet van media en meetbare resultaten. Maar flexibiliteit blijft ook belangrijk. Tijdelijk inhuur van extra marketingkracht biedt uitkomst.

Kosten besparen vs. Investeren in marketing

Wil je kosten besparen, dan kan dat op verschillende manieren. Bespaar je op de kosten voor media, voor creatie, voor het opzetten en optimaliseren van je lopende of nieuwe campagnes? Het gevaar van ‘Penny wise, Pound foolish’ ligt op de loer. Vertrouwen op je eigen team is goed, maar een advies van een expert van buiten je organisatie kan een heel ander licht op de zaak werpen. Huur een strateeg in om je strategie mee te bepalen, een specialist om je campagnes te optimaliseren of een dataspecialist om nieuwe inzichten boven water te halen.

Vergeet ook je creatie niet, aangezien die verantwoordelijk is voor minimaal 50% van het succes van je campagne volgens zowel Facebook als Google.

Interim marketeer op afstand: Voor een dag, een week of een maand

Werken op afstand heeft ook voordelen. In de huidige situatie van thuiswerken speelt afstand geen rol meer. Het inhuren van marketingexpertise is nu nóg laagdrempeliger. Je kunt een strateeg of specialist inhuren voor een dag(deel), een week of zelfs een hele maand.

Organisaties kampen met ziekte, sollicitatietrajecten die stil liggen of vertraging oplopen en projecten die worden uitgesteld of juist naar voren gehaald. Hierdoor is de overweging om (tijdelijk) marketing expertise in te vliegen extra actueel en relevant. Hoe is dit bij jouw organisatie?

 

PauwR ondersteunt jouw organisatie graag op het gebied van (digital) marketing. Van strategie tot creatie en van campagne tot conversieoptimalisatie. Onze expertise is zonder uitzondering beschikbaar per dagdeel, dag of langer. Bel of mail met Pieter Voogt of Rudolf van Rooij om hierover vandaag nog te sparren en een indicatie te ontvangen van beschikbaarheid en prijzen. Bel vandaag met 020-262 0332 of mail naar advies@pauwr.nl

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.