In één oogopslag datagedreven input voor cruciale beslissingen

De hoeveelheid data die organisaties tot hun beschikking hebben neemt in rap tempo toe. Het maken van beslissingen wordt daardoor steeds gecompliceerder. Door het ontwikkelen van dashboards brengen onze specialisten alle data samen op een centrale plek. Zo hebben we in één oogopslag alle input om campagnes bij te sturen en strategische en cruciale marketingbeslissingen te nemen. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om beslissingen te nemen op basis van de juiste data!

De voordelen van een marketing dashboard

Tegenwoordig maken veel bedrijven het steeds makkelijker om data te verzamelen en het gedrag van je doelgroep te meten. De uitdaging ligt daarom meer in het vertalen van de toenemende hoeveelheid aan (big) data naar waardevolle inzichten en actiepunten.  

Dashboards maken het beslissingsproces gemakkelijker. Onze specialisten zorgen ervoor dat bij de ontwikkeling van jouw (digital marketing) dashboard de meest relevante data in één oogopslag te zien is. De veelzijdigheid van dashboards zorgen voor een extra toegevoegde waarde. Dashboards maken niet alleen campagnedata inzichtelijk, maar ook belangrijke doelstellingen, KPI’s en benchmarks. Hierdoor kunnen we waardevolle actiepunten adviseren en bijsturen op belangrijke doelstellingen van jouw organisatie.

Geautomatiseerde koppelingen geven maandelijks tijdwinst 

Ondanks de grote diversiteit aan databronnen, zijn dashboarding tools steeds uitgebreider en gebruiksvriendelijker. Door geavanceerde koppelingen te maken tussen databronnen en dashboarding tools is het mogelijk om alle marketingactiviteiten op een centrale plek inzichtelijk te maken. Zo heb je altijd de meest recente gegevens bij de hand. Op deze manier hoef je geen uren meer te besteden aan het uitpluizen van de prestaties van ieder kanaal en het maken van handmatige rapportages met statistische gegevens. Want wees eens eerlijk, hoeveel tijd ben jij daar elke week / maand mee kwijt?

Digital marketing dashboard op maat

Het ontwikkelen van (interactieve) dashboards met Google Data Studio en Microsoft Power BI biedt veel flexibiliteit voor zowel de eindgebruiker als ontwerper. Hierdoor kunnen onze specialisten op basis van jouw behoeften en wensen een dashboard op maat ontwikkelen.

De combinatie tussen dashboard analyses en adviezen van onze specialisten en strategen zorgen voor extra waarde en een boost voor jouw campagne- en organisatiedoelstellingen!

Benieuwd hoe dashboarding jou kan helpen bij het maken van cruciale beslissingen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze data en dashboarding specialisten via stijn@pauwr.nl of bel 020-262 03 32.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.