PauwR is gecertificeerd Snapchat Creative Lens Partner

Snapchat Lens Creative Partner certificering voor PauwR

De Snapchatspecialisten van PauwR mogen zichzelf nu officieel Snapchat Lens Accredited noemen! Wij verdienden deze accreditatie met onze kennis en expertise van augmented reality en Snapchat lenzen in verschillende trainingen en testen en natuurlijk door Snapchat Lenzen te ontwikkelen voor o.a. Coca-Cola European Partners. 

Meer bereik en betrokkenheid

Dankzij het Lens Creative Partnerprogramma creëren we Snapchat lenzen waarmee we voor jou adverteren op Snapchat. Met de lens kunnen klanten of bezoekers spelen en jouw merk écht ervaren.

Snapchat valt onder ephemeral marketing, waarbij het draait om content die maar kort zichtbaar is. Daarin maken we gebruik van de Fear of Missing Out (FOMO). Lees hier alles over ephemeral marketing!

Gerichte targeting met Snapchat 

Daarnaast zetten we een lens gericht in om specifieke doelgroepen te bereiken. Zo raken zij betrokken bij jouw product of merk. Door specifieke instellingen bereiken wij de juiste doelgroep. Zo kunnen we targeten op onder andere geslacht, interesse, leeftijd of locatie. 

Snapchat filter op een evenement of locatie

Snapchat biedt de slimme mogelijkheid om je lens of filter voor een evenement of locatie beschikbaar te stellen. Hierdoor kunnen enkel de mensen die aanwezig zijn er gebruik van maken. Zij verspreiden jouw boodschap als micro-ambassadeurs. 

Snapchat Lens Creative Partner NederlandSnapchat lens of filter? Wat is het verschil?

Het grootste verschil tussen een filter en lens is de interactiemogelijkheid. Waar het bij een Snapchat filter een overlay over jouw video of foto betreft, kan een klant met een lens echt interacteren. Een bekend voorbeeld van een Snapchat lens is de lens waarbij je jezelf in een puppy kunt veranderen. De lens beweegt hierbij met je hoofd mee en herkent wanneer jij jouw mond opent.

Benieuwd hoe je een Snapchat lens voor jouw bedrijf kan inzetten? Neem vrijblijvend contact op met onze Snapchat specialist Roel Derksen via roel@pauwr.nl of 020 262 03 32! 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.