Met ons Talent Team geven we aanstormend marketingtalent de kans om zich te ontwikkelen binnen PauwR. Gedurende een traineeship of stageperiode scheppen we een optimaal klimaat dat ervoor zorgt dat trainees en stagiaires een maximale groei zullen doormaken. Teamlead Chantal van Zuijlen ondersteunt hen daarin!

Werken bij een Great Place to Work is ontzettend gaaf. Als je jouw carrière bij ons begint, maak je dit direct mee. Binnen PauwR (en bij het Talent Team in het bijzonder) staat ontwikkeling centraal. Daarvoor mochten we afgelopen jaar zelfs een ‘Special Award Ontwikkelen’ in ontvangst nemen! Je kijkt dan ook regelmatig mee met ervaren marketeers. Daarnaast creëer en beheer je jouw eigen campagnes, behaal je certificaten en woon je interessante kennissessies en events bij.

Persoonlijke aandacht

Bij de juiste ontwikkeling komt veel persoonlijke aandacht kijken. Die aandacht is dan ook een van de pijlers van het Talent Team. We houden het team bewust klein, waardoor we 1-op-1 coaching kunnen garanderen. Zo bewaken we een goede sfeer, hoge kwaliteit en maximale kennisoverdracht. Daarnaast wissel je regelmatig van werkplek. Flexwerken zorgt voor nieuwe energie en door met andere collega’s op kantoor te zitten, leer je weer veel nieuwe dingen!


Het wisselen van plek is enorm waardevol voor contact met collega’s en het verkrijgen van verschillende werkzaamheden.

Martijn Stals, inmiddels content marketeer bij PauwRHoe ziet een traineeship bij PauwR eruit?

Naast een digital marketing traineeship, waarbij je alle facetten van digital marketing ontdekt, zijn er ook zeer specifieke traineeships mogelijk. In dat geval ligt de focus bijvoorbeeld bij content, design of een andere specialisatie. Daarin stomen we je klaar voor een junior functie binnen PauwR. Je leert binnen zes maanden de volledige basis. Daarnaast krijg je meer dan voldoende tijd om je te specialiseren op zaken die jij zelf interessant vindt! Hieronder leggen we kort uit hoe het digital marketing traineeship er ongeveer uitziet.

Zo verloopt een digital marketing traineeship bij PauwR:

De eerste maand maak je vooral kennis met het bedrijf, waardoor je even kan wennen. Vervolgens zul je verder de diepte ingaan. Iedere maand krijgt vervolgens zijn eigen focus, waarin je leert van onze specialistische teams. In maand twee verdiep jij je bijvoorbeeld in Performance en woon je kennissessies bij over Google Ads en Google Analytics. In die maand behaal jij je Google certificaten en zet je al je eerste campagnes op.

Ook Branding en Data & Optimization komen aan de beurt. Naast de inhoudelijke taken, leer je van je collega’s alles over klantcontact, creatie en strategie. Op die manier ontwikkel jij je razendsnel tot digital marketeer. Wanneer je al online marketing ervaring hebt, passen we het traineeship aan. Zo garanderen we voldoende uitdaging!

Wekelijkse meetings

Tijdens onze wekelijkse meetings vieren we succesmomenten, bespreken we obstakels en vertelt iedereen over zijn persoonlijk leertraject. Dit alles om de zakelijke ontwikkeling te stimuleren. Tegelijkertijd staan we ook stil bij persoonlijke ontwikkeling. Door middel van persoonlijke doelstellingen motiveren we talenten om ook na te denken over zaken die ze naast het werk willen bereiken.


“Ik deed in relatief korte tijd enorm veel kennis op zonder dat ik het gevoel had overweldigd te worden. Dat komt door de indeling van het traineeship in ‘focusmaanden’, maar ook vooral doordat je samen met andere jonge, startende en ambitieuze mensen dezelfde ervaringen deelt. Daardoor zie je dat de ‘hobbels’ die jij neemt niet uniek of vreemd zijn. Je leert ontzettend veel van elkaar. Zo deed ik als starter binnen het Talent Team niet alleen meer kennis, maar ook meer zelfvertrouwen in mijn rol als digital marketeer op! ”

Veri de Bruin, inmiddels Conversion Specialist & Economisch Psychologe bij PauwRVoor wie is een traineeship bij PauwR geschikt?

Het traineeship is geschikt voor personen met affiniteit voor digital marketing die het vakgebied (verder) willen ontdekken. Een afgeronde HBO- of WO opleiding en relevante (stage-)ervaring zijn een must. Het streven is om na het traineeship door te groeien naar een junior functie bij PauwR, waarna jij jezelf verder zult specialiseren.

Hoe talenten het traineeship bij PauwR ervaren? Oud-trainees Silvie, Evelien en Renske vertellen erover in deze blog

Afstudeerstage bij PauwR

Je kunt ook jouw afstudeerstage bij het PauwR Talent Team doen. De ideale afstudeerder heeft affiniteit met online marketing, is leergierig en wil meewerken aan mooie projecten naast het schrijven van zijn/haar scriptie. Het afstudeeronderwerp wordt in overleg bepaald en je krijgt de ruimte om twee of drie dagen per week aan je onderzoek te besteden.

Wij zoeken de besten!

Een zesjescultuur? Daar doen we niet aan bij PauwR. We willen altijd het het maximale voor onze klanten en dragen daarbij altijd nieuwe, frisse ideeën aan! Jouw input is hierbij van levensbelang! Ben jij bereid om veel te leren? Dan is een traineeship of stage bij PauwR de ideale opstap richting een succesvolle carrière! Als jij denkt een goede versterking te zijn voor het PauwR Talent Team, dan komen we graag met jou in contact!  Kijk vooral eens rond op onze vacaturesite!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.