Amazon Accredited: Verhoog je omzet dankzij de Amazon-expertise van PauwR

PauwR mag zich officieel Amazon Accredited bureau noemen. Onze Amazon specialisten zijn één van de eersten met deze officiële accreditatie. Met deze extra certificering is PauwR optimaal voorbereid voor wanneer de Amerikaanse e-commerce partij eind 2019 zijn activiteiten in Nederland lanceert.

Dat Amazon eraan komt, is natuurlijk al langer bekend. Bij PauwR weten we dat de komst van dit soort giganten een gedegen voorbereiding vergt. Vandaar dat we de afgelopen tijd veel investeerden in onze kennis omtrent het platform. Dat betaalt zich nu uit in de Nederlandse Amazon Accreditatie voor ons bureau.

Amazon Accreditatie bovenop een stevige fundering

Feedmarketing is niet nieuw voor PauwR. Dit danken we aan onze ruime ervaring met andere platformen als Marktplaats en bol.com. Deze accreditatie is een extra signaal naar onze klanten dat hun Amazon productfeed bij PauwR in goede handen is.

Waarom adverteren op Amazon in Nederland?

De komst van Amazon zal het e-commerce landschap naar verwachting flink opschudden. In Duitsland is het platform op dit moment al goed voor de helft van de totale omzet in de e-commerce. Het is dus niet de vraag óf je eraan mee moet doen, maar hoe snel je ermee moet beginnen.

Waarom wil je vanaf de start actief zijn op Amazon in Nederland?

Het platform baseert haar organische ranking op basis van de actieve periode en beschikbare verkoopdata: hoe meer data, hoe hoger de organische ranking van je product. Tel daar de waarde van de hoeveelheid verzamelde reviews bij op en je hebt een gigantische voorsprong op de concurrentie. Je kunt dus niet snel genoeg beginnen!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die Amazon ons biedt? Bezoek onze Amazon Pagina!

Wil jij vanaf het begin aanwezig zijn op ‘s werelds populairste e-commerce platform? Neem contact op met één van onze Amazon specialisten via 020-262 0332 of mail naar tom@pauwr.nl.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.