Snapchat marketing hoeft niet duur te zijn, maak je eigen Snapchat-filter!

Wat doe je als jouw favoriete club de finale speelt? Je een opening hebt van jouw nieuwe vestiging? Of je deelneemt aan een beurs of congres? Dan zorg je ervoor dat iedereen dat weet! Social media als Facebook en LinkedIn zijn een geschikt middel om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Maar heb je al eens gedacht aan Snapchat? Daarmee kan je impact maken op jouw doelgroep en volgers door middel van een eigen gepersonaliseerde filter.

Verbluffende resultaten

Django Faes, digital marketeer bij PauwR, heeft als online community manager van recordkampioen Tilburg Trappers deze nieuwe mogelijkheid van adverteren in Snapchat getest. Het resultaat is verbluffend. Voor, tijdens en na twee spannende ijshockey play-off-finales is de filter beschikbaar geweest voor iedereen in en rondom het ijssportcentrum van Tilburg. Hyperlokaal dus!

Snapchat geofence: het virtueel afbakenen van een geografisch gebied door middel van GPS.