PauwR Team

PauwR is dit jaar op een gedeelde eerste plek geëindigd in de Emerce 100 van beste digital marketingbureaus! Emerce 100 is het jaarlijkse imago-onderzoek dat bedrijven houvast biedt bij de keuze voor bureaus en e-businessdienstverleners in de online branche.

“Een prestatie van formaat. Eentje waar we zéér trots op mogen zijn en waaruit blijkt dat al onze inspanningen en harde werken wordt gewaardeerd”, zegt managing partner Pieter Voogt van PauwR. Het digital marketingbureau scoort met de toppositie een hattrick: in de edities van 2016 en 2017 stond het ook in de top 3 van de Emerce 100.

Great Place to Work 2018

PauwR werd eind maart ook nog eens verkozen tot Great Place to Work 2018. Voogt: “Voor ons een dubbele bevestiging dat we de zaken intern goed op orde hebben, maar dat we dit blijkbaar ook op de juiste manier uitstralen naar klanten, partners en suppliers. De ontwikkeling van onze mensen staat centraal binnen PauwR. Getalenteerde net afgestudeerde marketeers geven wij graag de kans om door te groeien naar een volwaardige functie als digital marketeer. Zo maken we uiteindelijk nog meer impact voor onze klanten, wat dagelijks ons uitgangspunt is. Wij creëren een werkomgeving waarin iedereen zijn talenten optimaal kan inzetten. Klanten merken dat wij elke dag met ontzettend veel plezier en enthousiasme voor ze aan de slag gaan.”

Emerce 100

In de Emerce 100 publiceert het toonaangevende blad hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

blank
Rating: 4.8/5. From 4 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.