Talent Team PauwR

De marketingtalenten van PauwR gooien hoge ogen!

Bij PauwR hechten we veel waarde aan ons PauwR Talent Team. Getalenteerde net afgestudeerde marketeers geven wij graag de kans om door te groeien naar een volwaardige functie als digital marketeer. De kans bieden om veel te leren, eens te struikelen, te vallen en weer op te staan. En we bieden ze ook de kans zichzelf te ontwikkelen. In een half jaar stomen wij zo onze beloftes met een traineeship op maat klaar voor het ‘grote werk’.  

Digital marketeers Silvie Scheepers, Evelien Möhlmann en Renske van Loon rondden in 2017 met succes hun (stage en) traineeship bij PauwR af. Wat maakt het begeleidingstraject van PauwR nou zo bijzonder? De drie PauwR-vrouwen vertellen het graag zelf.

Silvie Scheepers (24): digital marketeer in Team Branding

“Weet je wat echt de kracht van PauwR is? Elke collega is vrij om ideeën aan te dragen en deze vervolgens in de praktijk te brengen. De aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is hier gewoon top. De werkzaamheden binnen PauwR zijn heel divers. Momenteel richt ik me met name op video, display, Facebook en LinkedIn advertising. Als jonkie heb je de luxe om met alle teams mee te kijken en te ontdekken waar je kracht ligt. Mijn kennis over online marketing is hierdoor enorm vergroot. Ik werk nu meer toe naar specialistische kennis, maar de basis is zeker gevormd in mijn eerste maanden. En dan te bedenken dat ik wilde ontdekken of bureauwerk iets voor mij was. PauwR kende ik niet, maar we zijn anderhalf jaar verder en ik werk nog steeds bij het allergezelligste marketingbureau van Nederland! Met veel collega’s ben ik zelfs goed bevriend geraakt. Dat zegt héél veel over de geweldige sfeer!”

Silvie Scheepers - PauwR
Evelien Möhlmann - PauwR

Evelien Möhlmann (24): digital marketeer in Team Branding

“Via mijn zus kende ik Oscar van PauwR. Hij vertelde mij regelmatig over de gave werksfeer bij PauwR. Ik wilde dan ook graag mijn afstudeerstage hier lopen. Dat lijkt inmiddels al een eeuwigheid geleden. En wat heb ik in een jaar tijd veel geleerd zeg! Tijdens mijn stage had ik wekelijks een feedbackgesprek waarin mijn ontwikkeling en verbeterpunten ter sprake kwamen. Mijn begeleider Yik Ho nam alle tijd voor me en maakte me op een leerzame manier wegwijs binnen de wereld van online marketing. Hierdoor beschik ik nu over een brede kennis van online marketing. Tegelijkertijd heeft het mij ook inzicht gegeven in welke facetten ik mijn werkgeluk haal, zoals display advertising. PauwR geeft je als stagiaire echt de ruimte om te groeien. Oscar heeft niet gelogen: ik zit hier echt op mijn plek en de onderlinge band is hecht. Betrokken collega’s die hard werken, maar ook tijd maken voor een goed gesprek. Van afstudeerstagiaire naar junior digital marketeer via een supertof traineeship: het kan snel gaan bij PauwR!”

Renske van Loon (25): economisch psychologe en digital marketeer in Team Optimization

“Bij welk marketingbureau kan ik mijn psychologische kennis combineren met online marketing? Die vraag stelde ik mezelf toen ik mijn bul van twee Master studies in handen had. PauwR kende ik niet. Maar toen ik op de website belandde, zag ik dat ze een economisch psychologe in dienst hadden. Dat wekte meteen mijn interesse. Bij mijn tweede sollicitatie was het gelukkig raak! Ik ging de eerste maanden aan de slag als trainee. Het begin van mijn traineeship draaide om het opdoen van online marketingkennis en het behalen van examens. Deze kennis pas ik nu toe in mijn dagelijkse werkzaamheden. Voor een aantal klanten ben ik al het eerste aanspreekpunt. Het is geweldig dat PauwR jonge mensen met weinig ervaring een kans biedt om vanaf de eerste seconde volop mee te draaien in digitale campagnes. Op de universiteit ligt het accent toch vaak op theorie en minder op de praktijk. Ik werk elke dag met veel plezier in een gezellig en getalenteerd team. Starters krijgen hier zoveel mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Er is nog geen een dag geweest dat ik met tegenzin achter mijn bureau ging zitten! En ik zie dat zelf ook niet zo snel gebeuren…”

Renske van Loon - PauwR