PauwR #2 in de Emerce 100 – 2017

closeDeze post is 2 jaar, 11 maanden en 25 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Apetrots zijn we. Op 7 april is de twaalfde editie van Emerce 100 verschenen, het jaarlijkse imago-onderzoek dat bedrijven houvast biedt bij de keuze voor bureaus en e-businessdienstverleners in de online branche. In de lijst van digital marketing bureau’s bezet PauwR dit jaar de tweede plaats!

Bij PauwR streven we naar hoge kwaliteit in al onze werkzaamheden voor klanten en partners. Deze notering is voor ons een bevestiging dat we daarmee op de goede weg te zijn. Uiteraard zijn we erg dankbaar voor alle klanten en partners die ons de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven en natuurlijk feliciteren we onze collega’s die ook een vermelding in de lijst hebben weten te bemachtigen.

In de Emerce 100 publiceert het toonaangevende blad hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

Rating: 3.0/5. From 2 votes.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *