Zorg voor een ‘future ready’ brand en advertising strategie!

Over 5 tot 10 jaar zal het grootste deel van álle advertising, dus inclusief radio, TV, print en outdoor, worden verkocht via digitale geautomatiseerde systemen. Stel je een wereld voor waarin mensen alleen nog advertenties kijken die ze wíllen zien, wanneer het hén uitkomt. Hoe verandert dan de branding en advertising strategie van jouw bedrijf?!

Het boek ‘Online Brand Identity‘ van Joris Merks-Benjamins is dé ultieme gids om te komen tot een ‘future ready’ advertising strategie. En wij willen je daarbij graag helpen. Om te beginnen door je, als één van de eersten in Nederland, een gratis sample van het boek aan te bieden.

[button link=”https://www.pauwr.nl/wp-content/uploads/2015/08/PauwR_sample_Online_Brand_Identity.pdf” size=”medium” variation=”orange” align=”center” target=”blank”]Download jouw gratis sample[/button]

TIP: Als jouw mediaplan er nog zo uitziet, met maar één lijn voor online, dan is je mediaplan zeker niet ‘future ready’!

Traditioneel mediaplan, niet klaar voor de toekomst

Wil je een keer sparren over jouw branding en advertising strategie voor 2016 en daarna? Bel 020-262 0332 of mail ons voor een afspraak!

Boek Online Brand Identity van Joris Merks-Benjamins, Google

Rating: 1.5/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.