Rockstart - PauwR

PauwR partner van Rockstart

closeDeze post is 4 jaar, 5 maanden en 20 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog
Vandaag maken we met gepaste trots bekend dat we een partnership zijn aangegaan met Nederlands bekendste incubator: Rockstart! Samen met collega bureaus Burst en TamTam zal PauwRhaar industrie kennis en jarenlange ervaring inzetten om de 10 startups die deelnemen aan Rockstart Accelerator de komende maanden te ondersteunen. De focus van PauwR ligt bij online marketing, met o.a. praktische hulp en workshops over onderwerpen als Google Adwords en webanalytics.

Het partnership betreft het 4e accelerator programma voor startups. De selectie voor 2015 bestaat uit 10 veelbelovende startups, waaronder een bedrijf waarmee je overal ter wereld een bureau kunt boeken (Deskbookers), een platform om op een veilige manier digitaal geld (zoals Bitcoins) te verhandelen (TabTrader) en een crowdfunding platform voor live optredens (LiveOnDemand). De volledige lijst vind je hier.

Aangezien de meeste startups die deelnemen aan het programma nu al aanzienlijke omzet en gebruikersaantallen hebben, introduceert Rockstart dit jaar een nieuw programma-onderdeel speciaal voor startups in een latere fase. “De nadruk van het programma ligt dit jaar meer bij onderwerpen die te maken hebben met internationale uitbreiding en online marketing. Startup teams bestaan vaak uit zeer getalenteerde mensen, maar de specialistische ervaring die nodig is om snel door te groeien is niet altijd te betalen in deze fase. Met deze partnerships krijgen de startups hulp van de beste experts met jarenlange ervaring op dit gebied”, zegt Don Ritzen, managing director bij Rockstart.

Pieter Voogt, managing partner en Rockstart mentor, voegt toe:“Wij gaan de Rockstart startups helpen de kracht van online marketing op de juiste manier te benutten. Dat doen we voor zowel de internationale roll-out van hun product of dienst als voor marktonderzoek voor hun klantsegment. We hebben daarmee uitstekende ervaringen met andere (Rockstart) startups als Bundles, Barqo en QualityRating.

Het web en mobile accelerator programma van Rockstart is op 25 februari van start gegaan en duurt 150 dagen. Het doel is om de startups voor Demo Day (28 mei) klaar te maken om internationaal te gaan groeien.

PauwR partner van Rockstart

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *