Google Analytics User Conference 2014

Google Analytics User Conference

Op dinsdag 17 en woensdag 18 juni wordt de zevende editie van de officiële Nederlandse Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart (Amsterdam) door de Nederlandse Google Analytics Certified Partners (GACP’s) in samenwerking met Google. En in tegenstelling tot voorgaande jaren is dit het enige Nederlandse GA gebruikerscongres in 2014 (geen editie dus dit najaar).

Weer een leerzaam en interessant programma, verspreid over twee dagen, een Training Day op dinsdag en een Conference Day de dag erna:

De Training Day is voor mensen die een dag ‘hands-on’ praktijkkennis op willen doen. De workshops worden gegeven door ervaren medewerkers van de GACP’s en zijn geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), marketing & communicatie professionals, site bouwers en bureaus. Er zijn 3 rondes met trainingen van ruim 1,5 uur. Per ronde heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende workshops, onderverdeeld in de niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

De Conference Day gaat meer de diepte in. Met keynote sprekers van Google en Master Classes die worden gegeven door GACP’s. Deze congresdag is geschikt voor (online)Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en de MKB-ers. Er zijn 3 inspirerende keynote presentaties van sprekers van Google. Daarnaast kun je kiezen uit 24 Master Classes, verdeeld over 3 rondes. Deze Master Classes zijn geschikt voor zowel voor Beginner, Intermediate en Advanced gebruikers van Google Analytics. Zeer diverse onderwerpen die jou helpen je online aanwezigheid te verbeteren!

Inschrijven
Schrijf je nu in voor deze editie van de Google Analytics User Conference! Relaties van PauwR ontvangen een korting van €150 en kunnen met de kortingscode 14PW150 voor slechts €440 per persoon een kaartje kopen voor de Training Day of voor €340 per persoon voor de Conference Day. De korting geldt ook als je naar beide dagen wilt, je betaalt dan slechts €780 per persoon.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden kan via www.gauc.nl

Rating: 4.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.