Proefrit_Facebook_PauwR

Proefrit, abonnee of lead direct via Facebook

Hoe zou een Facebook gebruiker het vinden als hij direct vanuit zijn newsfeed een proefrit kan aanvragen. Als hij niet eerst naar een website moet worden omgeleid om daar abonnee te kunnen worden. Of een bel-me-terug afspraak te plannen? Engagement Apps bieden de mogelijkheid aan Facebook merken om leads te genereren via een Facebook post, zonder de gebruikers af te leiden en ze buiten Facebook te sturen. PauwR biedt Engagement Apps als eerste en exclusief aan voor de Nederlandse markt. Nieuwsgierig geworden?

Zo werken Facebook Engagement Apps

[youtube url=”http://youtu.be/yR2NkCIlhkM” width=”560″ height=”315″ rel=”0″]

Succesvolle cases

In onder andere Italië, Frankrijk en Duitsland zijn de Engagement Apps reeds succesvol ingezet. Merken die daarvoor tekenden zijn o.a. JEEP, Lexus, Toyota, Audi, Skoda, Ducati en Alfa Romeo. Bekijk hier live de Engagement App voor Audi (testomgeving)!

Uiteraard zijn de Engagement Apps mobiel vriendelijk. In de Ducati case werd 60% van de formulieren geopend via een mobiel apparaat en dat leverde 55% van het aantal leads op. De conversie bedroeg maar liefst 8%! Een handig dashboard geeft realtime inzicht in de resultaten de campagne.

[image_frame style=”border” align=”left” alt=”Rapportage Engagement Apps”]https://www.pauwr.nl/wp-content/uploads/2014/03/Engagement_Apps_rapportage-e1394551930532.jpg[/image_frame]

Ook leads genereren via Facebook?

PauwR is exclusief reseller van de Engagement Apps voor Nederland. Uiteraard inclusief een krachtige Facebook Advertising campagne om je doelgroep te bereiken. Interesse? Neem vandaag nog contact op via advies@pauwr.nl of bel met Pieter Voogt of Joris Kock via 013-5821592.

 

 

Rating: 4.5/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.